Ssd bakarım olmadı 120gb bir SSD alırım hiç yoktan ekran kartı PSU vs bütün parçaları alırken wp den görüntülü konuşma yapıcam adamla adam canlı şekilde ne türlü testler varsa yaptırıp alicam hatta bu şekilde bannerlord almayı da düşünüyorum monster PC yanında gelen kodları satıyorlar 90-100 TL ye canlı şekilde adam kaziyacak ben oyunu etkinleştirdiğim anda parayı göndericemBüyük ihtimal win 10 kurarsın hdd yerine ssd öneririm parçalar uyumlu ekran kartı ve psu alırken çok dikkat et
PSU şu adam hiç kullandım kablo bağını bile açmadım diyor powerboost markasigtx 970 az buz watt çekmez. 170 watt civarı. Sakın uyduruktan bi 500 watt almayasın.
2. El 10100f yokkesinlikle disk olarak 2. el tercih etmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci iyi bakıldıysa işlemci 2. el alabilirsiniz fakat diski sıfır alın ve ssd alın kesinlikle
ryzen tercih edin hocam anakartı da b450 yapınPSU şu adam hiç kullandım kablo bağını bile açmadım diyor powerboost markasi
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. El 10100f yok
Powerboost dışında farklı bir psu daha iyi olacaktır.powerboosttun 80 plus modelleri var. Onlar idare eder Ama , 80 plus değilse ,alma.
Sistemi 2 sene gibi bir sürede kullanmayı dunsuyorm üni ye gecicem zaten geçince güçlü bir laptop alicam bu da durur kenardaBence kısa vadede sıfır APU sistem topla ilerde ikinci el veya sıfır ekran kartı eklersin.
Hocam para yokryzen tercih edin hocam anakartı da b450 yapın