Bu paragrafta 20 ülke ismi gizli..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan se7en
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

se7en

Profesör
Reaksiyon puanı
1
AŞAĞIDAKİ PARAGRAFIN İÇİNE GİZLENMİŞ 20 ÜLKE'Yİ BULABİLİR MİSİNİZ?

"Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış.
Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor.Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu."

[sub]Kaynak:Mail[/sub]

se7en

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bulan var mı? o.O

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
"yiNE PALtosuz Gelmiş, Bir De PERUk Takmış.gelir KEN YAnında Bilgisayarını Da Getirmiş. pİS VE Çapaçul Bir Durumda. SaFRAN SArısı Bir Yüzü Var. KaFASının iÇİNde Kim Bilir Ne Tilkiler Dolaşıyor. Vaktinde Üç ROMAN YAzan Adam Bu Mu? Zaman DünKÜ BAşarılı Adamdan Geriye KiŞİLİksiz Bir Virane Bırakmış. Şimdi Bir SanAL MANYAk. Saçma SaPAN AMAçlar Peşinde Koşuyor. Ben Insanları Severim Ama Insanlar Ayağını YorGANA Göre Uzatmalı. Davul Bile Dengi Dengine Çalar. Kim Bilir Kaç Adam Böyle SUDAN Sebeplerle Ziyan Oldu."

ben bu kadar çıkarabildim o.O :O
ne zor şey bu

se7en

Profesör
Reaksiyon puanı
1
souris46 dedi ki:
"yiNE PALtosuz Gelmiş, Bir De PERUk Takmış.gelir KEN YAnında Bilgisayarını Da Getirmiş. pİS VE Çapaçul Bir Durumda. SaFRAN SArısı Bir Yüzü Var. KaFASının iÇİNde Kim Bilir Ne Tilkiler Dolaşıyor. Vaktinde Üç ROMAN YAzan Adam Bu Mu? Zaman DünKÜ BAşarılı Adamdan Geriye KiŞİLİksiz Bir Virane Bırakmış. Şimdi Bir SanAL MANYAk. Saçma SaPAN AMAçlar Peşinde Koşuyor. Ben Insanları Severim Ama Insanlar Ayağını YorGANA Göre Uzatmalı. Davul Bile Dengi Dengine Çalar. Kim Bilir Kaç Adam Böyle SUDAN Sebeplerle Ziyan Oldu."

ben bu kadar çıkarabildim o.O :O
ne zor şey bu

wowww tbrkler ^^

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kelimeleri ayırarak veya bölerek bulun demesi çok saçma bence.
GelirKEN YAnında ne şimdi bu :) Yani normal cümlelerimizi böyle analiz edersek neler buluruz neler...

lacivert88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış.
Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bIRAKmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor.BEN İNsanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi denGİNE çalar. Kim bilir kaÇ ADam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu."

bir de bunlar var (:

T-rex

Doçent
Reaksiyon puanı
3
peru kenya... bi sürü varya :D

se7en

Profesör
Reaksiyon puanı
1
masallah masallah :D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Nepal, Peru, Kenya, İsveç, Fransa, Romanya, İran, Almanya, Birmanya, Panama, Benin, Gana, Gine, Çad, Sudan, Küba, Fas, Çin, Şili,Irak

se7en

Profesör
Reaksiyon puanı
1
myefsane dedi ki:
Nepal, Peru, Kenya, İsveç, Fransa, Romanya, İran, Almanya, Birmanya, Panama, Benin, Gana, Gine, Çad, Sudan, Küba, Fas, Çin, Şili,Irak

tbrkler ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...