Bu Özellikte Bilgisayar...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gibone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gibone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Vatan Bilgisayarın sitesindeki PC Toplama sihirbazı ile bir masaüstü toplamayı düşünüyorum. Topladığım bilgisayar tam olarak ekteki dosyada mevcut. Uygun mudur sizce ve eksiği var mıdır? Bu fiyat aralığında özellikler nasıl diyebiliriz? Ayrıca bilgisayarı topladığım için ekstra bir KDV ödemem gerekir mi yoksa tam olarak yansıyan fiyat dahilinde mi bir ödeme yapacağım? Bilgili olan arkadaşlar dönüş yaparsa çok sevinirim. İyi forumlar.

Ekli dosyalar

• PC.png
    PC.png
    221.1 KB · Görüntüleme: 481

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
4000 TL bütçe ile RX 580-570 sistem toplanır o paraya yazık etmeyin bu sistem ile.

gibone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4000 TL bütçe ile RX 580-570 sistem toplanır o paraya yazık etmeyin bu sistem ile.
Hocam Vatan Bilgisayardan toplamak şartıyla böyle bir seçimim var. Bu konuda daha iyi bir öneri veya listeniz varsa sunar mısınız. Bu konuda yardıma gerçekten ihtiyacım var da. Teşekkürler şimdiden.

gibone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam çok teşekkür ederim zahmete girdiniz. Bir sorum olacak, yıllarca Nvidia ekran kartlarını kullandım ve acaba diyorum bu sisteme Nvidia ekran kartlarından birini takmak saçmalık mı olur ya da alternatif olarak düşünebilir miyim? Uyumlu mudur?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Hocam çok teşekkür ederim zahmete girdiniz. Bir sorum olacak, yıllarca Nvidia ekran kartlarını kullandım ve acaba diyorum bu sisteme Nvidia ekran kartlarından birini takmak saçmalık mı olur ya da alternatif olarak düşünebilir miyim? Uyumlu mudur?
Şuan AMD RX serisi F/P olarak çok önde. 1050 Ti kartına denk bir bir kartı 750-800 TL civarına bulabiliyorsunuz. Bu kart ile 1080p de akıcı olarak bütün oyunlar oynarsınız düşük ayarlarda bile olsa. Zaten sistem iyi ileride eliniz bollaşır da kart değiştirmek isterseniz kalan parçalara hiç dokunmadan sadece kart değiştirmeniz yeterli olacaktır.

gibone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki çok iyi bir açıklama oldu. Teşekkürler yardımlarınız için iyi forumlar :)