RGB
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Selamlar arkadaşlar 3 senedir kullandığım Casper telefonumdan sonra telefon almaya karar verdim. Kafamda belli özellikler var sizlerinde fikrini ve tecrübelerinizi merak ediyorum Umarım yardımcı olursunuz ☺
Olmasını istediğim özellikler;
• Ön/arka kamerası iyi olmalı
• Ekranı fazla büyük olmamalı (En fazla 5")
• Değerini hemen kaybedecek bi telefon olmamalı popülaritesi olmalı
• Casperda fazlasıyla yaşadığım "parçası burada bulunmaz yapamayız" olayı olmamalı arıza çıktığında yaptırabiliyim teknik servisi kaliteli olmalı.
• 1 , 1,5 sene sonra kasma - donma sorunları yaşatan bir telefon olmamalı.
• Oyun oynamıyorum sosyal medyalar dışında fazla program yüklemiyorum grafik kalitesi önemli değil.
• Arayüzü iyi olmalı, sıkıcı olmamalı. Android JellyBeandayım hala ve inanılmaz sıkıcı .
• Aksesuarları çeşitli olsun heryerde bulunmalı.
(İphone 6 uygun gibi görünüyo sizce alınır mı kullananlardan yorum almak istiyorum)
Olmasını istediğim özellikler;
• Ön/arka kamerası iyi olmalı
• Ekranı fazla büyük olmamalı (En fazla 5")
• Değerini hemen kaybedecek bi telefon olmamalı popülaritesi olmalı
• Casperda fazlasıyla yaşadığım "parçası burada bulunmaz yapamayız" olayı olmamalı arıza çıktığında yaptırabiliyim teknik servisi kaliteli olmalı.
• 1 , 1,5 sene sonra kasma - donma sorunları yaşatan bir telefon olmamalı.
• Oyun oynamıyorum sosyal medyalar dışında fazla program yüklemiyorum grafik kalitesi önemli değil.
• Arayüzü iyi olmalı, sıkıcı olmamalı. Android JellyBeandayım hala ve inanılmaz sıkıcı .
• Aksesuarları çeşitli olsun heryerde bulunmalı.
(İphone 6 uygun gibi görünüyo sizce alınır mı kullananlardan yorum almak istiyorum)