Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Activation tarafından çıkarılan yeni stareteji oyunu diğer sürümlerine kıyasla oldukça güzel bilhassa grafiksel bakımnda oldukça başarılı bir çalışma olmuş
Haemimont Games tarafından geliştirilen şehir yönetim simulasyonu Grand Ages: Rome’un (Imperium Romanum II) demosu yayımlandı. Oyundan 4 bölüm oynamanıza izin veren 875 MB büyüklüğündeki demoyu bu adresten download edebilirsiniz. Grand Ages: Rome’un tam sürümü 6 Mart 2009 tarihinde piyasaya sürülecek.
Rome bu oyunu biliyorum internet cafede çalışırken kurmuştuk bilgisayarlara güzel bi oyun Age of Ampires tarzı bi oyun ordunu hazırlayıp meydan muharebesi gibi savaş yapıosun.
müşteriler oynarken dikkatimi çekmişti ama hiç oynamadım... güzel bir oyuna benziyor...
Ben oyunu kurup oynadım
Caesar,Total War ve Age Of Empires birleşimi denebilir
yani bi yandan şehri kurup geliştirken diğer tarafatan kapsamlı bi ordu ile savaşlara giriyosun.Oyundaki bina upgradeleri falanda age of tarzı yapılmış.Strateji sevenlere tavsiye ederim.