Bu oyunlara hasta olacaksınız!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Teknolojideki gelişme baş döndürüyor! Hele yeni bir konsol geliştirildi ki inanın sizde görünce hayran kalacaksınız.

Xbox 360'ın hareket algılayan kamerası hakkında çıkan dedikodular doğrulandı. Microsoft'un E3'te yaptığı tanıtımda ortaya çıkan bu cihazın adı Project Natal olarak açıklandı.

Kamera, derinlik algılayıcı ve mikrofondan oluşan bu cihaz, vücut hareketlerini, sesli komutları ve hatta mimikleri bile algılayabiliyor.

Nintendo Wii'nin getirdiği oyun devrimini bir üst noktaya çıkarmayı amaçlayan Microsoft, oyun kumandalarının sonunu Project Natal ile getirmeyi planlıyor. Xbox Live özelliklerini, Xbox 360 menülerini ve uyumlu oyunların tüm işlevlerini kontrol etme kapasitesi olan Project Natal, görmeden inanılamayacak kadar hızlı tepki süresine sahip.

Oyun yapımcıları ya da aklına bu ürünle ilgili yapılabilecek uygulamalar gelen şirketler için bir de müjde veren Microsoft, Natal'in geliştirici araçlarının hemen bugün satışa çıkarılacağını bildirdi. Project Natal'ın nasıl çalıştığını görmek isterseniz, işte ürünün tanıtım videosu...

http://www.viddler.com/simple_on_site/44771808

Kaynak

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
serbest vuruş dehşetti ama bu tarz bişeyle evde ne cam kalır ne cerceve..

lutfu

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ya bu gerçekmi inanamadım

böyle bişi olamazaya dalga geçiyolar

lutfu

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ya bu gerçekmi inanamadım

böyle bişi olamazya dalga geçiyolar

BabaTurko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wii ile resmen dalga geçmiş herifler yalnız. siz yaparsanız da biz bakarmıyız dercesine.. wii ye kapak olmuş..

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
arkadaslar e3 de hep project natal önplana çıktı aslında sony nin motion capture adını verdigi tanıtımı nataldan daha basarılı bana göre henuz oyun yapmamıslar teknoloji demoları var ama sony natal ı kesinlikle geçecek