S
SDN Anonim 608469
SDN Okuru
Epilepsi olanların oynayabileceği oyunlar var mı?
Neresinde var ki?Control oyununu da ekleyin en kralı o oyundur
Hocam oyunu oynadıysanız zaten oyun farklı ışıklandırmaları renklendirmeleri ve değişik hikayesiyle çeşit çeşit yaratıklarla çok müsait ve oyunun her bölüm açılışında da buna dair uyarı yazısı mevcutNeresinde var ki?
Özelden atınız.
Bende onlara özel ayarlar yaparak oyunu mu çıkartacağım.Bu oyunlarda epilepsi olanlar için özel ayar olması lazım bence bazı oyunlarda renk körü ayarı var işede yarıyor
1- abi sende epilepsi mi vardı?Listede yok sanırım. Hearts of Iron 4. Hayatımı mahvetti lanet oyun.
Polybius Nasıl bişi denemek istiyorum?Arkadaşlar, merhaba!
Aşağıdaki listedeki oyunların hepsi epilepsi hastaları için tehlikeli oyunlardır.
Liste:
* Polybius
Seninde bildiğin bir oyun varsa çekinmeden söyleyebilirsin.
Google şehir efsanesi diyor.Polybius Nasıl bişi denemek istiyorum?
Örnek veriyim uzun süre oynamada gece halüsinasyon görürsün ve bi iş yaparken birileri gelir seni bıçaklar falan o olmasa bile ışık etkisi ile bilinç altın açığa çıkar gördüğüm kabuslardan birini anlatıyım anlarsın ben dedemi çok severim dedemle masada oturuyoruz önümde meyve var yanda bıçak var bıçakla meyve yemeye çalıştıkça parmaklarımı kesiyorum ama bıçağı alıp dedemin boynuna fırlatırsam kabus sona eriyorAmong Usta epilepsi geçirilecek yanı yokki