Bu notebook nasıl ??

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Havale / EFT : 1.551,14 TL (KDV Dahil)

nakit odersen dahada düşüyor fiyat.

PaRRaZit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim haklısınız clients arkadaşın önerdiği daha iyi :) Arkadaşa 1.220 TL ye çok güzel bir masaüstü toplamıştım laptoptan oyunlarda performans açısından bişey beklememesini söyledim ama arkadaş illa laptop laptop diye tutturdu ? Şu insanlardaki laptop çılgınlığını anlayamıyorum doğrusu :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Teşekkür ederim haklısınız clients arkadaşın önerdiği daha iyi :) Arkadaşa 1.220 TL ye çok güzel bir masaüstü toplamıştım ama arkadaş illa notebook notebook diye tutturdu ? Şu insanlardaki laptop çılgınlığını anlayamıyorum doğrusu :D

alınca anlarsın bende ilk başka karşıydım ama laptop iyi gerçekten :D canım sıkıldımı yatakta takılıyorum yazları evin içi sıcak olunca balkona çıkıyorum geceleri, ekranı kapatıp komşuya çıkabiliyorsun, metroda warcraft oynadığımı hatırlarım daha bir çok şey var :mrgreen: masaüstü ile bunların kaç tanesini yapabilirsin ? :mrgreen:

PaRRaZit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haklısında alanların yüzde kaçının laptopu bu saydıklarından dolayı aldığıda ayrı bir tartışma konusu :)

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
1. nedeni yer kaplamıyor 2. nedeni ilk pc ler yaygınlaşmaya başladıgında kimse bilmiyordu herşeyi kurcala kur sil sök tak yaparak yetiştik şimdi bunların hangınsı yapıyoruz ki nete gir face msn yap oyun oyna notebook u yatarak kullanıyordum üstümde açık vaziyette 2 saat uyumuşlugum var kısın sıcak tutuyor :) ama altına illaki bir sert tabaka koymak şart mutfak dolabın rafını koymusdum oldukcada güzel oldu .
3. neden ise desktop fiyatına notebook alınabiliyor. diledigin yere goturebiliyorsun oyun derdi yok desktopdan kadar iyi performans alabiliyorsun
daha cok neden var bunlar yeter.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
haklısında alanların yüzde kaçının laptopu bu saydıklarından dolayı aldığıda ayrı bir tartışma konusu :)

şu da var ben onları alma sebebi olarak söylemedim bunu da yazayım da, aldıktan sonra laptop'u desktop'a üstünlükleri diyebiliriz ;)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Casper? İnşallah almamışsındır onu.

F/P olarak iyi bir makine arıyorsan LG ve Lenovo bakacaksın. Para yonunden biraz daha esneksen Dell ve Sony Vaio.