Bu nedendir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uma350
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Bazen forumda bir konu görüntülemek istediğimde veya profile baktığımda veya abone olunan konular kısmında vs.. aşağıdaki gibi Mobile sayfa açılıyor.Bunu düzeltmenin bir yolu var mı arkadaşlar , böyle sorunu olan başka bir arkadaş?

screenshot1yk.png

örnek olarak rastgele bir konudan görüntü aldım.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
bende sık oluyor ya

sahan2106

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Temadandır temadan, en berbat temayı yapmış SDN

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
SDN 'ye ait olan çerezleri silip tekrar deneyebilir misiniz?

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Şimdi sorun yok , zaten herzaman olmuyor yani bana sık oluyor ama , yani mesala bir sayfa açıyorum mobile çıkıyor daha sonra tekrar başka bir konuya geçtiğimde düzgün açılabiliyor.aslında CCleaner ile internet dosyalarını temizlerim genelde ama bilmiyorum niye böyle oluyor.Bende dedim belki ayarı falan varsa..

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Yukarıdaki Mobil kısmına tıklamışsanız bu çıkar. Ayrıca mobil çıktığındada üste orjinal stil diye link var. Oraya tıkladığınızda eski stile geri dönebilirsiniz.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Yukarıdaki Mobil kısmına tıklamışsanız bu çıkar. Ayrıca mobil çıktığındada üste orjinal stil diye link var. Oraya tıkladığınızda eski stile geri dönebilirsiniz.

yok mobil bölümünü kullanmıyorum , forumdayken bazı zamanlar böyle oluyor ; biranda oluveriyor benm ayrı birşey yapmama gerek kalmıyor , bazen herhangi bir sayfaya yada profil gibi mesela bir bölüme tıkladığımda kendiliğinden mobil olarak açılıyor.orjinal stile tıkladığımda ise forum sayfası açılıyor böylece tekrar istediğim yere gelmek için bir kaç tıklama daha yapmam gerekiyor , bu da yorucu oluyor :)
Neyse teşekkür ederim ilginiz için genede.. :flowers: