Bu nasıl projeksiyon

gencfb34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
panasonıc ae3000 diye full hd projeksiyon cihazı çıkarmış 60.000:1 kontrast oranı ile süper bir makineye benziyor bu zamana kadar sony de bile böyle bir cihaz göremedim gerçek sinema keyfini bu modelde yaşayacağız sanırım sizlerdende yorumlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum gören bir arkadaş varsa yorum yazarsa sevinirim ben ürünü bu web sayfasından inceledim bizzat görenlerin tepkisini bekliyorum

http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_PT-AE3000-LCD-PROJEKSIYON,6605.html

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Öyle zannediyorumki bu ürün sitede incelenmişti bi incelemelerde ararsan bulabilirsin.

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sadece bu projeksiyon için değil diğer tüm elektronik aletlerde maalesef başdöndüren bir değişim mevcut,geçen gün tv almak için karar verdim biraz araştırma yaptıktan sonra vazgeçtim çünkü gördüm ki alacağım tv en fazla 6 içinde zavallı hale gelicek.Bu konuya girdim çünkü bu nasıl dediğin projeksiyon aleti 3-5 aya kalmaz beğenmediğin bi alete dönüşücek.
eğer elektronik ürün alıcaksan cidden seni yıllarca sıkıntıya sokmadan bişey almanı almadan iyicene araştırmanı ve aldıktan sonrada diğer yeni çıkanlara bakmamanı tavsiye ederim

JuGoLaTe

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Param olsa dahi sanmiyorum böyle birseyi ewime alacagimi....... Cok yüksek fiyati war.. LCD olmasa daha iyi olurdu :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
fiyatcizgi.gif
KdvDahilFiyat.jpg
6.782,72 TL
ölene kadar sinemaya gitsem bu kadar tutmaz :D