Bu nasıl iş ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Hükümete Muhalifliği ile bilinen bir kanal. Ve programın sunucusu yanında Cumhuriyet gazetesinden bir isim. Kısa çalışma ödeneğini işliyorlar :) Orada devleti eleştiricekler birden konuşma nerelere geliyor.
Kadın bizde yararlanıyoruz kısa çalışma ödeneğinden para alıyoruz diyor. Kısa mı çalışıyorsunuz diyor yoo tam gün çalışıyoz diyor :D ( Birde devleti resmen dolandırma değil mi bu tam gün çalışıp ödenekten yararlanıyorlar) ondan sonra Hee oraları çok karıştırmayım deniyor flan. Sonra muhalefet neden böyle 18 yıldır neden AKP iktidarda... Tarafsız gazetecililik millet için çalışan milletin çıkarlarını düşünen gazetecilik bu mu sizce ?

Yorumu size bırakıyorum bu nasıl iş ?

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,315
Yeni farkettim bu konuyu. Bu biraz kadı kızı meselesi gibi. Sol, bizden olursa mesele yok diye düşünür. Bunun Türkiyede haber değeri taşıması, veya Portakalgillere mevzu olması için ya AK-Parti ile ya da Tayyip beyin bir yakını ile ilintili olması gerekiyor... Ki, ortalık gümbür gümbür olsun. :D

Ha bir de Jack yeğenim var tabii, haber Sözcü'den gelmeyince uykuya dalmış olabilir! :D

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
ahhahahaha bir nevi kendilerini ihbar etmişler. Böyle gafları görmeye bayılıyorum.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bu olayın Hükümete yakın bir kurum veya şahıs yapsa olabilecekleri düşünebiliyormusunuz ? Haftalarca aylarca o kurumun önünde canlı bağlantılar yapılırdı :D Tek tek isimler ifşa olurdu evet tam gün çalışmış ama devletten kısa çalışma ödeneği almış bunlar TROL bunlar AKP'nin mankamatik çalışanları bunlar şöyle bunlar böyle diye...
Ama bu konu buralarda olunca doğru dürüst konuşan yok. Tarafsız basın tarafsızlığa devam ediyor :P

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Bunu sağ görüşlü bir kanalda izleseydiniz, youtube xxx kanallarda 1 aylık tartışma mezesi çıkmıştı. Twitterda top 5 içindeydi.

Birşey diyemiyorum çünkü devletin denetim mekanizması bence "yok". Olur yani olmaz değil.