enesenesbera
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 232
burda 0.24 de başlayan müziğin ismi nedir lütfenn
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden gülüyosunuz yaa hadi nolur bak söyleyin
Son düzenleme:
shazam nedirBöyle müzikleri insanlar niye seviyor ya? Tabii zevk meselesi gerçi. Shazamdan bakmayı deneyebilirsin
Güldüğüm için özür dilerim. Shazam ise aradığınız müzikleri bulmanıza yarayan bir uygulama. Bulmak istediğiniz müziği dinletiyorsunuz ve ismini size söylüyor. Basit ve pratik.aah yeter ama haa neden gülüyosunuz
tamamdır benbir bakayımGüldüğüm için özür dilerim. Shazam ise aradığınız müzikleri bulmanıza yarayan bir uygulama. Bulmak istediğiniz müziği dinletiyorsunuz ve ismini size söylüyor. Basit ve pratik.
Müziği dinleterek ismini bulabileceğiniz bir uygulama.aah yeter ama haa neden gülüyosunuz
shaz
shazam nedir
buldunmu baritamamdır benbir bakayım
Güzel muzik ama favori müzik siyahısına girme şansı çok az .Böyle müzikleri insanlar niye seviyor ya? Tabii zevk meselesi gerçi. Shazamdan bakmayı deneyebilirsin
Shazam öneriyor herkes . Neden midomiye ihtiyaç duydunuz?midomi diye bir site buldum ama müzüği bulamıyor
"Müzükü" Google asistana dinletiniz.aah yeter ama haa neden gülüyosunuz
shaz
shazam nedir
evet ismide underwaterbuldunmu bari
indirmiyim diye + buldumShazam öneriyor herkes . Neden midomiye ihtiyaç duydunuz?
rica ederimtşk kanks bende arıyordum
ne hissettirir seviyosun galiba,pixel bey,kaplan bey,MTGK Öneririmrica ederim
Bu kanallar yabancı kanalların içeriklerini çalıyorlar.ne hissettirir seviyosun galiba,pixel bey,kaplan bey,MTGK Öneririm
zaten ben bu kanalların çoğunu biliyorum ama sağolne hissettirir seviyosun galiba,pixel bey,kaplan bey,MTGK Öneririm
Müzük değil Müzik.Shazamdan bakabilirsin.
burda 0.24 de başlayan müziğin ismi nedir lütfenn
neden gülüyosunuz yaa hadi nolur bak söyleyin