Bu Mu Insanlık, Bu Mu Halka Hizmet, Bu Mu Ahlak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sdnxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Şahitiniz varsa dava açabilirsiniz tabi ki. Yüklü tazminat ödeyebilir. Şahit yoksa yada güvenlik kayıtlarında kayıtlı değilse bir şey yapamazsınız, üstüne birde karşı tarafın avukat masraflarını ödersiniz.

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Hiç bir şey çıkmaz. Kasma kendini fazla unut gitsin bence.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Hiç bir şey çıkmaz. Kasma kendini fazla unut gitsin bence.
Aynen bence de hanı olayın yasandıgı ılk zamanlar da bırseyler yapabılseydın belkı bır sonuc alabılırdın ama uzerınden 6 ay gıbı uzunca bır zaman gecmıs bırsey cıkmaz bana gore de Allah a havale et gerısını dusunme

leolord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kardes hakkını aramak isteyip dava açsan bile lehine gelişen bi netice alabilecegini sanmıyorum. Ben de bu duruma benzer olay yasadım askerlik subesinde o suratsız memur bayanların azarlamalarına maruz kaldım daha askere gitmeden askerlikten sogumustum :/ Ama hiç takmıyorum bile, yasanan kötü hatıraları düşünüp stres yapıp kendimi harcıyacagıma, daha olumlu düşünüp sıkıntı yapmadan kendi hayatıma bakar yoluma devam ederim. Hiç üzülmene bile degmez kardes unut gitsin :)
Hayat bu beterin beteri vardır. Su an yapman gereken o gün yasadıgın o olayı unutup yasamına kaldıgın yerden pozitif bir şekilde devam ettirip ekmek paranı kazanmaya calısmaktır :)