Bu Logoyu 3 Boyutlu Olarak Tasarlayabilir misiniz

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
asdjvr.png

bu logoyu 3 boyutlu olarak tasarlayabilir misiniz arkaplan cam efektli turuncu olacak

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
maalesef bizim dükkanın logosu da ekolelo.net adresine bak site şu an boş onunla uğraşıyorum

You

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
elektrik dükkanına o logo gitmemiş bence

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Yani 3 boyutlu hazırlama işi kolayda hangi açıda olucak yani jpeg olarak mı sana verilecek yoksa 3d dosyası olarakmı. Rengi ne olacak parlakmı matmı. Şuan bilgisayarımda yüklü değil. Yüklü olsa modellerdim sana. Ama dediğim bilgileri verirsen arkadaşlar yardımcı olur.

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11

onu babama anlat:D

Yani 3 boyutlu hazırlama işi kolayda hangi açıda olucak yani jpeg olarak mı sana verilecek yoksa 3d dosyası olarakmı. Rengi ne olacak parlakmı matmı. Şuan bilgisayarımda yüklü değil. Yüklü olsa modellerdim sana. Ama dediğim bilgileri verirsen arkadaşlar yardımcı olur.

resim dosyası olarak (png-jpeg (farketmez)) olacak logonun beyaz kısmı gümüş olacak parlak olacak ışığın açısı önemli değil arkadaki turuncu kalacak fakat arkası da cam gibi parlayacak yaparsanız çok çok makbule geçecek. Babam iphone aldı bunu yapmam karşılığında tabi okullar açılmadan yapmam lazım ama tasarım konusunda berbatım

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
onu babama anlat:D

resim dosyası olarak (png-jpeg (farketmez)) olacak logonun beyaz kısmı gümüş olacak parlak olacak ışığın açısı önemli değil arkadaki turuncu kalacak fakat arkası da cam gibi parlayacak yaparsanız çok çok makbule geçecek. Babam iphone aldı bunu yapmam karşılığında tabi okullar açılmadan yapmam lazım ama tasarım konusunda berbatım

iphonenun bir parçasını yapan arkadaşa yollaman lazım o zaman :devil2:

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144

O logo bir elektronik devre elemanının simgesi. Elektronikten anlamayanlar için anlamsız bir simge olur. O yüzden çok kullanışlı değil.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
O logo bir elektronik devre elemanının simgesi. Elektronikten anlamayanlar için anlamsız bir simge olur. O yüzden çok kullanışlı değil.

bence iyi bir şeçim, çünkü ben gördüğüm manasını çıkardım, eee elektronikçiyle işi olanda en az benim kadar anlar o logodan. :)

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Açıyı tam karşıdan mı istiyosun, bir de istediğin resmin tam boyutlarını da yazarsan yaparım bişeyler birazdan...

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
iphonenun bir parçasını yapan arkadaşa yollaman lazım o zaman :devil2:
kulaklığını göndereyim o zaman zaten dandikmiş kulaklığı philips aldım daha iyi

d.php

arkaplan buradaki gibi olacak ama kenarları kararmayacak logo yazan yere de gümüş renk logo gelecek

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
:D Şu babanın numarasını verde :D Bir konuşayım. Profesyonel bir logoya en azından bir 5800 göndersin :D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
3 Boyut benim işim değil...

Ben PS ile biraz uğraştım....

3 Boyut ile uğraşan arkadaşlar mutlaka daha iyilerini yapacaklardır diye umuyorum...

logooogold.png

logoooorng.png

logoooorng2.png

logoooorn2a.png

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
çok saol Elbruz46 güzel olmuş siyah arkaplan mavi logolusunu yapabilirsen çok çok makbule geçecek

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
:D Şu babanın numarasını verde :D Bir konuşayım. Profesyonel bir logoya en azından bir 5800 göndersin :D

iş o boyuta gelince, benim çalıştığım, profesyonel olarak bu işi yapan arkadaşlarım var. :D işi profesyonellere emanet ederiz. ancak arkadaş amatör yardım istiyor, grafik işinden anlamam, anlasam ben yapıcam, tam amatör olacak. :D

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Şöyle uzaktan bakınca sanki tarikat simgesiymiş gibi geldi bana nedense :), 3 boyutu geçip bence önce başka bir logo bulmak lazım babaya öyle söyle bence üç boyut falan kurtarmaz bunu dostum.. :D:D

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Şöyle uzaktan bakınca sanki tarikat simgesiymiş gibi geldi bana nedense :), 3 boyutu geçip bence önce başka bir logo bulmak lazım babaya öyle söyle bence üç boyut falan kurtarmaz bunu dostum.. :D:D

böyle desem kıtır kıtır doğrar kesin:D:D

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
3 boyutlu olarak yaptım ama autocad ın renk konusunda sorunları oldugundan renk ayarı tutmamıs olabılır ısıne yarayacaksa autocad cızım dosyasınıda yollayabılırım sana

adszaus.jpg

simurg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
3ds max la tasarlanabilir oldukça basit.

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
evet güzel çalışmlar olmuş ama biraz geç olmuş gibi :)