elektrik dükkanına o logo gitmemiş bence
Yani 3 boyutlu hazırlama işi kolayda hangi açıda olucak yani jpeg olarak mı sana verilecek yoksa 3d dosyası olarakmı. Rengi ne olacak parlakmı matmı. Şuan bilgisayarımda yüklü değil. Yüklü olsa modellerdim sana. Ama dediğim bilgileri verirsen arkadaşlar yardımcı olur.
onu babama anlat
resim dosyası olarak (png-jpeg (farketmez)) olacak logonun beyaz kısmı gümüş olacak parlak olacak ışığın açısı önemli değil arkadaki turuncu kalacak fakat arkası da cam gibi parlayacak yaparsanız çok çok makbule geçecek. Babam iphone aldı bunu yapmam karşılığında tabi okullar açılmadan yapmam lazım ama tasarım konusunda berbatım
elektrik dükkanına o logo gitmemiş bence
O logo bir elektronik devre elemanının simgesi. Elektronikten anlamayanlar için anlamsız bir simge olur. O yüzden çok kullanışlı değil.
kulaklığını göndereyim o zaman zaten dandikmiş kulaklığı philips aldım daha iyiiphonenun bir parçasını yapan arkadaşa yollaman lazım o zaman :devil2:
![]()
bu logoyu 3 boyutlu olarak tasarlayabilir misiniz arkaplan cam efektli turuncu olacak
resmın buyuk boyutunu ekle halledeyım autocad ıle
Şu babanın numarasını verde
Bir konuşayım. Profesyonel bir logoya en azından bir 5800 göndersin
![]()
Şöyle uzaktan bakınca sanki tarikat simgesiymiş gibi geldi bana nedense, 3 boyutu geçip bence önce başka bir logo bulmak lazım babaya öyle söyle bence üç boyut falan kurtarmaz bunu dostum..
![]()