Bu fiyata Bu laptobu onerir misiniz?

il.ya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Site ismi yazmak yasakmı bilmiyorum ama i.bilişim'den fredos dell bilgisayarları incelemen iyi olur. Eğer olurda almak istersen telefonla iletişim kurup alıcağın ürünün stoklarında olup olmadığını öğren ve magazadan kendin gidip alman şartıyla o siteyle alış veriş yapmanı tavsiye ederim

ogyper23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce mediamarktan Lenovo N580 aldım.Ben oyun oynamak istiyorum iyi olsun güncel oyunları kaldırsın dedim bunu verdiler ama hiç memlun değilim son çıkan oyunları çok düşük fpslerde oynuyorum ama laptobu 1 haftadır kullanıyorum yükleme felan filan yaptım geri alırlarmı bu mümkünmü 14 gün içinde iade felan diyorlar

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
20 günlük cayma hakkı var diye biliyorum

ogyper23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar Orduda Yaşıyorum şuan ankaradayım ve salı günü dönüyorum mediamarkt a gittim laptop alıcam lenovonun bir notebooku çok hoşuma gitti klavyesi tasarımı çok güzel biraz tasarıma önem veriyorum.Çok oyun delisi değilim lol gibi online tabanlı oyunlar oynuyorum yani bf3 oynarsamda illa ultra high olsun diye bi şartımda yok medium bana uygundur.Bu notebook gerçekten hoşuma gitti http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pr...GT610-W8,103452,465625,855466.html?langId=-14 önerirmisiniz fiyatına göre iyimi bu fiyata daha iyisini bulabilirmiyim.Bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa çok Sevinirim Teşekkürler iyi forumlar.

Not : Mediamarkt yada vatan 'dan almayı düşünüyorum bütçe 1250-1300 .

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bilgisayardan cok anlamamakla birlikte ekran kartin bana cok dusuk geldi.
o butceye daha iyisi bulunur herhalde. ben daha ust modellere bakiyorum. senin icin de iyi bir sey bulabilirsem eklerim buraya insALLAH

ilhanbzkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0