- Moderatör
Merhabalar. Laptopum sizce Left 4 Dead açar mı? Kaç FPS oynatır?
Intel Core i5 2520M.
Intel HD Graphics 3000.
6GB Ram.
120GB SSD.
Intel Core i5 2520M.
Intel HD Graphics 3000.
6GB Ram.
120GB SSD.
Teşekkürler.Açar gibi duruyor.
Ama temizinden bir ekran kartı lazım başka oyunlar için.Teşekkürler.
Açar, ama fps düşük. Gerçekten iyisinden bir ekran kartı öneririmMerhabalar. Laptopum sizce Left 4 Dead açar mı? Kaç FPS oynatır?
Intel Core i5 2520M.
Intel HD Graphics 3000.
6GB Ram.
120GB SSD.
Maalesef laptop kullanıcısıyımAma temizinden bir ekran kartı lazım başka oyunlar için.
Biliyorum. O yüzden alın veya takın demedim, lazım dedim.@MickTheTechnopat, @egrdm3460, laptoplarda ekran kartı değişimi olmaz uygun değil bazı laptop modellerinde sadece
Ekran kartınızı Söyler misiniz? (Harici Olanı) (GPU-Z Programından Bakabilirsiniz)Merhabalar. Laptopum sizce Left 4 Dead açar mı? Kaç FPS oynatır?
Intel Core i5 2520M.
Intel HD Graphics 3000.
6GB Ram.
120GB SSD.
Intel HD Graphics 3000?Ekran kartınızı Söyler misiniz? (Harici Olanı) (GPU-Z Programından Bakabilirsiniz)
Ekran kartınızı Söyler misiniz? (Harici Olanı) (GPU-Z Programından Bakabilirsiniz)
İntel 3000hd Graphics Dahili Olan
İntel 3000hd Graphics Dahili Olan
Yok.Evet, bende alın ve takın dedim değiştirilemedeğini biliyorum entegre geliyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sizde 2. grafik kartı yok mu eski tür laptoplarda genelde entegre ve dahili ekran kartı olur bunun gibi meselaEkli dosyayı görüntüle 148545Ekli dosyayı görüntüle 148546
Oluşturucu'da Yazan Harici Ekran Kartın (GT740M)Evet, bende alın ve takın dedim değiştirilemedeğini biliyorum entegre geliyor zaten
Hocam sizde 2. grafik kartı yok mu eski tür laptoplarda genelde entegre ve dahili ekran kartı olur bunun gibi meselaEkli dosyayı görüntüle 148545Ekli dosyayı görüntüle 148546
Şu GPU-Z Programını İndirip ss Atın ?
Anlamamışsın Galiba, İntel HD Serisi ve UHD Serisi ve benzeri bir şey yazarsa o Entegre (Dahili Ekran Kartı) dir, dxdiag Yazınca Genellikle Harici Ekran Kartı Çıkmaz. (GPU-Z 'den Bakınız)Evet, bende alın ve takın dedim değiştirilemedeğini biliyorum entegre geliyor zaten
Hocam biliyorum ama çoğu bilgisayarda oluşturucu kısmında oluyor.Oluşturucu'da Yazan Harici Ekran Kartın (GT740M)
Anlamamışsın Galiba, İntel HD Serisi ve UHD Serisi ve benzeri bir şey yazarsa o Entegre (Dahili Ekran Kartı) dir, dxdiag Yazınca Genellikle Harici Ekran Kartı Çıkmaz. (GPU-Z 'den Bakınız)
Oluşturucu kısmı yok. Üstelik internette de yazmıyor. Yok işte harici ekran kartım.Oluşturucu'da Yazan Harici Ekran Kartın (GT740M)
Anlamamışsın Galiba, İntel HD Serisi ve UHD Serisi ve benzeri bir şey yazarsa o Entegre (Dahili Ekran Kartı) dir, dxdiag Yazınca Genellikle Harici Ekran Kartı Çıkmaz. (GPU-Z 'den Bakınız)
Çok ilginç :dOluşturucu kısmı yok. Üstelik internette de yazmıyor. Yok işte harici ekran kartım.
Hocam biliyorum ama çoğu bilgisayarda oluşturucu kısmında oluyor.
şu GPU-Z Programınını İndiriniz Söylemketen BIKTIM.Oluşturucu kısmı yok. Üstelik internette de yazmıyor. Yok işte harici ekran kartım.
harici silikon yok laptopysİntel 3000hd Graphics Dahili Olan
Hocam laptop şuan yanımda değil, YOKSA BENDE BİLİYORUM BİR SETUP KURMAYI!şu GPU-Z Programınını İndiriniz Söylemketen BIKTIM.
Dell Latitude e6320.@Yahya Furkan, model ne aga