Seneye yenilik diye değiştirmeyi de koyarlar sanırımDüzenlenmiyorsa ne ise yarar gibi koymuşlar
hangi marka modelDüzenlenmiyorsa ne ise yarar gibi koymuşlar
Ne alaka?hangi marka model
Siz düzenleyin diye koymadılar zaten, kendi kategorize ediyor.Düzenlenmiyorsa ne ise yarar gibi koymuşlar
ne marka hangi telefon olduğunu merak ettim bide fahyıldız'ın dedği doğruNe alaka?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz düzenleyin diye koymadılar zaten, kendi kategorize ediyor.
Sadece uygulamayı oraya taşıyabiliyoruz diye biliyorum.Sürekli yanlış bilgi. Gayet de düzenlenebiliyor.
Nasıl düzenleniyor? Silinmiyor da düzenlenmiyor da silersek program komple siliniyorArkadaşın biri siz düzenleyin diye koymadılar demiş de, düzenlenebiliyor. Düzenleyin diye koymuşlar.
Sanırım şuanlık düzenlenemiyor.Nasıl düzenleniyor? Silinmiyor da düzenlenmiyor da silersek program komple siliniyor
Buna olan nefret sanırım en fazla bu kadar anlatılabilirdi.bari sil modu olsaydı da silseydik
Kullanmadığım bişeyin telefonumda olmasından nefret ederim ancak bunlardan kurtulamıyorum rezil durumBuna olan nefret sanırım en fazla bu kadar anlatılabilirdi.
? O arayüz iOS 14 de geldiğine göre kaç olabilirios kaç
arkadaşlarımda 14 var onlara soracaktım ben 13 kullandığım için bilmiyordum? O arayüz iOS 14 de geldiğine göre kaç olabilir
Son sürüm yüklü 14 küsür keske gelmeseydi bu saçma sapan şeylerios kaç