Bu kulaklıklardan hangisini alayım?? (acil)

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şimdi fiyatı en yüksek olandan başlayıp sıralıyorum...

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Aud...ronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000396719

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Pio...ronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000407334

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Mon...ronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000427154

http://www.dr.com.tr/Elektronik/JBL...ronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000433204

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Sen...ronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000399668

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Son...ronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000423558

http://www.dr.com.tr/Elektronik/AKG...ronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000389952

bunlar arasındaki kalite farkını falan bilmiyorum hiç... fiyata göre değerlendiricek kadar da bilgisiz cahil değilim:)) onun için bilenler varsa yorum atabilir mi??

ben kulaklıkta çok iyi ve yüksek bass olmasını isterim... dışarıya aşırı derecede ses gitmesini istemem... onun haricinde bi beklentim yok... bass olsun yeter:)

mesela beats kulakiçi kulaklık denemiştim geçen gün... benim nokia lumiaya taktım.. ve 50 liralık kulaklığımdan hiçbir farkını göremedim açıkçası... yani şunu demek istiyorum.. aldığım kulaklığı her türlü cihazda kullanıcam... o yüzden beats gibi sadece kendi ses kartlarında performans veren bi kulaklık alma taraftarı da değilim... her türlü cihazda performans versin istiyorum...

beklentilerim bu kadar:)) valla para hazırda bekliyo ve ben kulaklıksız kaldım.. müzik dinleyemiyorum:( acil olarak almam lazım bunlardan bir tane...

blakevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 ay önce 1 aylık araştırma sonucu aşağıdaki linkteki kulaklığı aldım. Markası Marshall, yani profesyonel amfi, amplikatör üreten bir firma. Marka olarak direk Sennheiser ile karşılaştırabilirsin. Yüksek bass istiyorum diyorsan bu kulaklık çok iyi bir seçim olacaktır senin için, kendin de araştır tabi.

http://www.hepsiburada.com/liste/marshall-minor-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-siyah-altin/productDetails.aspx?productId=musiczhl2320&categoryId=405158&SKU=MUSICZHL2320&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dmusiczhl2320%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dmarshall%255cu0020minor%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2 ay önce 1 aylık araştırma sonucu aşağıdaki linkteki kulaklığı aldım. Markası Marshall, yani profesyonel amfi, amplikatör üreten bir firma. Marka olarak direk Sennheiser ile karşılaştırabilirsin. Yüksek bass istiyorum diyorsan bu kulaklık çok iyi bir seçim olacaktır senin için, kendin de araştır tabi.

http://www.hepsiburada.com/liste/marshall-minor-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-siyah-altin/productDetails.aspx?productId=musiczhl2320&categoryId=405158&SKU=MUSICZHL2320&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dmusiczhl2320%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dmarshall%255cu0020minor%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

değişik bi kulaklık... ancak artık o tarz kulaklıklardan çok sıkıldım.. verdiklerim gibi kafadan bantlı almak istiyorum

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yav ilgilenen falan yok mu:(( arkadaşlar acil almam lazım bunlardan bi tane

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu ya da bu nasıl? İkisi de Wi-Fi ve Bluetooth destekliyor.

ürünler güzel de ben o wireless kaynağını neremde taşıycam onu düşünüyorum:)) evde kullanmak için aramıyorum ben... daha çok mp3 player ve telefona takıcam.. yolda otobüste falan dinliycem... kablolu olsa iyi olur.... benim verdiğim listedekiler hakkında bişey diyebilir misiniz??

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ürünler güzel de ben o wireless kaynağını neremde taşıycam onu düşünüyorum:)) evde kullanmak için aramıyorum ben... daha çok mp3 player ve telefona takıcam.. yolda otobüste falan dinliycem... kablolu olsa iyi olur.... benim verdiğim listedekiler hakkında bişey diyebilir misiniz??
Wi-Fi'ini kullanmazsan telefonda Bluetooth'u acarsin, diledigin yerden dinlersin.

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Wi-Fi'ini kullanmazsan telefonda Bluetooth'u acarsin, diledigin yerden dinlersin.

hocam iyi hoş diyosun da olmaz ama ya:( hem çok şarj yer bluetooth hem de olmaz yani işte:)) kablolu olursa sevinirim gerçekten:) ayrıca şu listedeki hiç bi kulaklığı kullanan ya da bilgisi olan yok mu ya deli olucam:(

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yalnız bu kulaklıklardan verim alabilmek için kullandığın müzik çaların amfisinin çıkışı yüksek olmak zorunda yoksa 2000 tl lik kulaklık alsan da bir şey fark etmez :) ben de kulaklık alma arifesindeyim bu arada ama ben monster mixr düşünüyorum. Dr. var elimde lakin baslar haddinden fazla çıkıyor :D onu elimden çıkarabilirsem zaten hemen sipariş verir geçerim mixr yi :D bu arada verdiğin linklerde ilk linkteki ürün fena değil en azından kağıt üzerinde başarılı yalnız 38 ohm dan bahsediliyor yani bastan ziyade tizlerde daha başarılı olur üst ve alt frekanslara inme daha başarılı gibi ama gidip denemek lazım :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Peki hocam, kulakustu mu olmak zorunda?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Arkadasim kulaklik alacakken bass cok onemli demissin ama cogu kulakliklarda muzigi actigin zaman bass i cok verirken sesi kisiyor buda berbar bisey

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yalnız bu kulaklıklardan verim alabilmek için kullandığın müzik çaların amfisinin çıkışı yüksek olmak zorunda yoksa 2000 tl lik kulaklık alsan da bir şey fark etmez :) ben de kulaklık alma arifesindeyim bu arada ama ben monster mixr düşünüyorum. Dr. var elimde lakin baslar haddinden fazla çıkıyor :D onu elimden çıkarabilirsem zaten hemen sipariş verir geçerim mixr yi :D bu arada verdiğin linklerde ilk linkteki ürün fena değil en azından kağıt üzerinde başarılı yalnız 38 ohm dan bahsediliyor yani bastan ziyade tizlerde daha başarılı olur üst ve alt frekanslara inme daha başarılı gibi ama gidip denemek lazım :)

anladım usta... ama mixr çok para yav:(( güzel kulaklık lakin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://www.gold.com.tr/sennheiser-mx-375-kulakici-kulaklik-siyah-_u
bu kulaklıgı kullanıyorum 1 haftadır falan htc evo 3d o kadar çok ses vermemesine karşın bass gerçekten iyi hele ki pc ye taktığım zaman ki çıkan sesten bahsetmiyorum harbi muazzam.Bence sennheiser al senin baktıgın fiyata eminim çok güzel bir model bulabilirsin

kulak içi kulaklık devri bitti istemiyorum artık:)) kulak üstü olsun lütfeenn:)

Peki hocam, kulakustu mu olmak zorunda?

evet hocam... kulak üstü alıcam bu sefer... bassları kalitesi falan çok iyi oluyo... kulakiçi kullanıyodum şimdiye kadar... ancak kulağı çok rahatsız ediyo.. basslar iyi oluyo da rahatsızlık had safhada... ayrıca benim kulağımda sorun mu var nedir.. . hiç bi kulaklık durmuyo düşüyo kulağımdan... kulakiçiler de dahil buna... dediğim gibi uzun ömürlü bi kulaküstü almak istiyorum.. baya kullanmak istiyorum o yuzden de iyisi olsun bass vs. iyi olsun istiyorum

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
anladım usta... ama mixr çok para yav:(( güzel kulaklık lakin

kulak içi kulaklık devri bitti istemiyorum artık:)) kulak üstü olsun lütfeenn:)

evet hocam... kulak üstü alıcam bu sefer... bassları kalitesi falan çok iyi oluyo... kulakiçi kullanıyodum şimdiye kadar... ancak kulağı çok rahatsız ediyo.. basslar iyi oluyo da rahatsızlık had safhada... ayrıca benim kulağımda sorun mu var nedir.. . hiç bi kulaklık durmuyo düşüyo kulağımdan... kulakiçiler de dahil buna... dediğim gibi uzun ömürlü bi kulaküstü almak istiyorum.. baya kullanmak istiyorum o yuzden de iyisi olsun bass vs. iyi olsun istiyorum
Hocam kulaginizda durmuyorsa Apple EarPods oneririm. Kaliteli ses veriyor ve kulakta cok iyi duruyor. Uzun bir ugradin sonunda cok kaliteli bir dizaynla yapilmis ki, bircok kulaga uyumludur. Herkes boyle soyluyor, sadece ben degil.

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam kulaginizda durmuyorsa Apple EarPods oneririm. Kaliteli ses veriyor ve kulakta cok iyi duruyor. Uzun bir ugradin sonunda cok kaliteli bir dizaynla yapilmis ki, bircok kulaga uyumludur. Herkes boyle soyluyor, sadece ben degil.

teşekkürler... ancak kulağı acıttığını ve bassların derinden gelmediğini duymuştum bu kulaklığın... o değil de herkes bana cephe almış kulakustu almamam için:)) ben kulak ustü istiyooommm:))

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
teşekkürler... ancak kulağı acıttığını ve bassların derinden gelmediğini duymuştum bu kulaklığın... o değil de herkes bana cephe almış kulakustu almamam için:)) ben kulak ustü istiyooommm:))
Hocam on yargilarinizdan vazgecin. Kulakici de gayet is goruyor. Ben kullaniyorum, gayet iyi ses veriyor ve kulagi acitmiyor. Bunu kullanicisi olarak soyluyorum.

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam on yargilarinizdan vazgecin. Kulakici de gayet is goruyor. Ben kullaniyorum, gayet iyi ses veriyor ve kulagi acitmiyor. Bunu kullanicisi olarak soyluyorum.

arkadaşım harbiden çok fazla kulakiçi kullandım artık bıktım:) ben kulaküstü alıcam busefer:) peki bişey sorucam... benim bu gösterdiğim kulaklıklardan herhangi birisini bi yerde deneme şansım var mı?? sony veya beats deneyebiliceğim bi yer?? teknosa deneyemezsin dedi:(

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hala karar veremedim arkadaşlar... hiç bi gelişme yok maalesef... sony v55 bana çekici gelmeye başladı ama bilemiyorum:) kalitesi hakkında yorum yapamıyorum denemem lazım