Bu Konuyu Türkçe Anlatabilecek Var Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
selam arkadaşlar...İyi bir ingilizcesi olan burdaki metni Türkçe olarak anlatabilir mi?
Bu efekti öğrenmek istiyorum.süper bir efektYardımcı olursanız sevinirim..

Link: http://psd.tutsplus.com/tutorials/tutorials-effects/the-making-of-constant-slip/

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
yardımcı olabilirmiyim diye girdim, ama çok uzun...:scared:
yardımcı olursna çok memnun olurum.. gerçkten photshopta yapılan en güzel efeklerdne bir tanesi...hem diğer arkdaşlarımızın işenede yarayacağından eminim

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Sayfanın dilini çevirdiğinde anlaşılıyo aslında biraz denedinmi bu şekilde?Yani anlamlı cümle yok ama Photoshop bilen biri anlar ne demek istediğini gibi geldi bana.

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Sayfanın dilini çevirdiğinde anlaşılıyo aslında biraz denedinmi bu şekilde?Yani anlamlı cümle yok ama Photoshop bilen biri anlar ne demek istediğini gibi geldi bana.
denedimde hani bilen birisi doğru düzgün tükçeye çevrse süpe rolcak.. :)

---------- saat 01:34 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:33 eklenmişti ----------

Linki Link Olarak Verseydin Daha Çabuk Ulaşabilirdik :D

what dedin? :)))

Proof.Web

Doçent
Reaksiyon puanı
21
denedimde hani bilen birisi doğru düzgün tükçeye çevrse süpe rolcak.. :)

---------- saat 01:34 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:33 eklenmişti ----------

what dedin? :)))

Hani Linke Tıkladığımızda Siteye Gitse Daha İyi Olur diyorum,Linki Kopyala Sonra Adres Satırına Yapıştır,Kimse Uğraşmak İstemez :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Photoshop bilgin varsa resimlere bakarak yapabilirsin. Yani ben aynısını büyük ihtimal yaparım resimlerden. Çünkü zor işlemler değil.

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Photoshop bilgin varsa resimlere bakarak yapabilirsin. Yani ben aynısını büyük ihtimal yaparım resimlerden. Çünkü zor işlemler değil.

neyse teşkkr ettim yine herkese yinede çevirebilecke oln varsa sevnrm