Bu konuların içeriği nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
O kadar mesaj yazdıktan sonra "konuyu uzatmanın anlamı yok" diyemezsin:dirol:

Benim yalana karşı saygım yok. Bu davada yalanlar üzerine kurulmuştur. Görüyorum ki mahkemelerimiz bu yalanlara inanmışlar. Bu da bize gösteriyor ki mahkemeler tam olarak "cumhuriyet mahkemeleri" haline gelmemiş. Yakın zamanda olması gerektiği gibi olacaktır.

Uzatmanın anlamı yok derken, 3 sayfa değil 30 sayfa da yazışsak bir sonuca varamıyacağımızı kastettim. Zaten bu konuların forumda yasaklanmasının sebebi de bu. :) Şimdi daha iyi anlamışsınızdır umarım. Yoksa ben sana 30 sayfa daha cevap verebilirim, sen de belki verirsin, belki biryerden sonra kendini tutamayıp küfürleşme, hakaret etme yoluna girersin. Yanlış anlama şu an muhattab sen olduğun için senin üzerinden örnek veriyorum, yoksa çok uzun zaman boyunca bunların hepsini gördük, hepsini yaşadık sonuç hep aynı. :)

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Cevap yok.

Sözde Ergenekon davası hakkında açtığım bir kaç konuda onaylanmadı.

Kötü yönetim, "taraf"lı yönetim:thumbdown:

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Cevap yok.

Sözde Ergenekon davası hakkında açtığım bir kaç konuda onaylanmadı.

Kötü yönetim, "taraf"lı yönetim:thumbdown:

Bu tarz söylemlerde bulunan ve bu söylemi kullanan üyeler derhal cezalandırılmalı ,, Hatta banlanmalı bence :)

-

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Mahkemeyede hakaret ediyorum:lol: Ne olacak şimdi?
Söylediğim şey geçerlidir. Yaptıkları haberi beğenmiyorsanız seyretmezsiniz olur biter:flowers:

Kanunları hiçe sayıp da bu kadar kanun yaygarası koparan başka bir millet daha var mıdır dünyada? :) Öyleyse kardeşim, senin yaklaşımına göre örneğin okullarda başı örtülü kimseyi görmek istemiyorsan okula gitme ;) Sanırım zamanı gelince "kanunlara göre yasak kardeşim, kanuna uyacaksınız" demeyi çok iyi bildiğiniz gibi, yeri gelince, "mahkemeye hakaret ediyorum, ne olacak şimdi" diye de dalga geçilebiliyor. Dua et de bu konuyu kimse ciddiye almasın, nitekim savcılığa suç duyurusunda bulunulursa sadece bu cümlen bile sana kamu davası açılmasına ve ceza almana sebep olabilir. (Kanunlarda şu an yaptığın şey ayrıntılı olarak incelenmiş, unutulmamış.)

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Kanunları hiçe sayıp da bu kadar kanun yaygarası koparan başka bir millet daha var mıdır dünyada? :) Öyleyse kardeşim, senin yaklaşımına göre örneğin okullarda başı örtülü kimseyi görmek istemiyorsan okula gitme ;) Sanırım zamanı gelince "kanunlara göre yasak kardeşim, kanuna uyacaksınız" demeyi çok iyi bildiğiniz gibi, yeri gelince, "mahkemeye hakaret ediyorum, ne olacak şimdi" diye de dalga geçilebiliyor. Dua et de bu konuyu kimse ciddiye almasın, nitekim savcılığa suç duyurusunda bulunulursa sadece bu cümlen bile sana kamu davası açılmasına ve ceza almana sebep olabilir. (Kanunlarda şu an yaptığın şey ayrıntılı olarak incelenmiş, unutulmamış.)

Çok korktum:( Lütfen beni savcılığa şikayet etme:4:

De get nereye şikayet ediyorsan et... Ben buradayım, gerektiğinde kişisel bilgilerimi de verebilirim:4:

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Savunacak fikri kalmayınca yaygara koparma taklidi yapan cahil cesaretini tebrik mi etmek lazım yoksa bu milletin ağlamaklı haline gülmek mi lazım bilemiyorum. Gerçi dikkat etmediğin çok şey var yazımda ama madem anlamamışsın ben bir tanesini yazayım; "seni şikayet ederim" demedim, "dua et de birisi ciddiye almasın" dedim. Daha düne kadar yargı babanın sırtına biniyordu bu yaygaracılar, bugün baktılar kanunlar da işlerine gelmiyor artık alayına isyan.

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Savunacak fikri kalmayınca yaygara koparma taklidi yapan cahil cesaretini tebrik mi etmek lazım yoksa bu milletin ağlamaklı haline gülmek mi lazım bilemiyorum. Gerçi dikkat etmediğin çok şey var yazımda ama madem anlamamışsın ben bir tanesini yazayım; "seni şikayet ederim" demedim, "dua et de birisi ciddiye almasın" dedim. Daha düne kadar yargı babanın sırtına biniyordu bu yaygaracılar, bugün baktılar kanunlar da işlerine gelmiyor artık alayına isyan.

Kim şikayet etmek istiyorsa gitsin etsin. Mahkeme karşısında savunmamızı yapacağız elbette. Burada at gözlüklü insanlara karşı ne desek boş:P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...