Bu konuların içeriği nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Öncelikle herkese merhaba. Sormak istediğim daha önce aralıklarla Gündem/Dünya başlığına iki konu açmıştım, ama onay gelmediği için yayınlanmadı. Yine bir konu açmak istedim ancak yayınlanmayacağını tahmin ettiğim için vazgeçtim siyasi derken Linux ve Windows konuları hakkında tartışma potansiyeli varsa siyasi mi akla gelmeli?
ve bu soruyu sorma ihtiyacı hissettim. Aşağıda ki konular siyasi mi?

Açmak istediğim konu; Bildiğiniz gibi TSK'ya sadece Türk ailenin bireyleri komuta kademsinde görev alabilir, yahudilik annenin yahudi olmasıyla sağlanabilir. Kişinin bunda bir problemi olmadığını varsayarsak TSK'ya imam hatipliler alınmamaktadırlar, belirtileri olanlarda YAŞ kararlarıyla atılırlar.

[FLASH]http://www.dailymotion.com/swf/video/xdouzv[/FLASH]

Açılmayan diğer konularım.

Konu1

Konu2

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Öncelikle herkese merhaba. Sormak istediğim daha önce aralıklarla Gündem/Dünya başlığına iki konu açmıştım, ama onay gelmediği için yayınlanmadı. Yine bir konu açmak istedim ancak yayınlanmayacağını tahmin ettiğim için vazgeçtim siyasi derken Linux ve Windows konuları hakkında tartışma potansiyeli varsa siyasi mi akla gelmeli?
ve bu soruyu sorma ihtiyacı hissettim. Aşağıda ki konular siyasi mi?

Açmak istediğim konu; Bildiğiniz gibi TSK'ya sadece Türk ailenin bireyleri komuta kademsinde görev alabilir, yahudilik annenin yahudi olmasıyla sağlanabilir. Kişinin bunda bir problemi olmadığını varsayarsak TSK'ya imam hatipliler alınmamaktadırlar, belirtileri olanlarda YAŞ kararlarıyla atılırlar.

[FLASH]http://www.dailymotion.com/swf/video/xdouzv[/FLASH]

Açılmayan konularım.

Konu1

Konu2

msbysl

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bence iki konuda açılabilmeliydi,özellikle türkçe ezan'la ilgili olan.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bilindiği üzere burası teknoloji forumu siyaset son zamanlarda yasaklandı daha önce serbestti çok cefasını çektik, şuan ise en ufak kıvılcımda siyasi tartışmalar çıkıyor, arkaplanda ne kadar siyasi mesajı düzenlediğimizi veya onay vermediğimizi görmenizi isterim, konuların sana göre siyasi olmayabilir bana göre de değil ama ona göre siyasidir bişey diyemem biz de bunun önüne geçebilmek için böyle hassas konularda çok hassas davranıyoruz hepsi bu, bu konuda sizlerden de destek bekliyoruz.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bu gün nasıl türbanı bir siyasi imge hale getirdilerse aynısını uğur dündara da yapmışlar sanırım :D

uğur dündar'a laf söyleyen x'ci oluyor çünkü o bir y'ci gibi bir düşünce sanırım

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
tsk namaz kılanı, ibadet edeni sülalesinde saçı kapalı olanı açıkcası özde müslüman olanı subay yapmıyor.
eğer islama kapalı olmasa bu görüntülere kimse sesini çıkaramaz lakin şimdi ben bu tsk nın nesine güveniyim. düşünsenize israil kiliseye gidip dua edeni ordusuna almıycak, namaz kılanı müslüman olanı general yapıcak. pardon unutmuşum burası özgür bir ülke...

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Siyaset olmasa bile ,, bazılarının zoruna gidiyor böyle haberler ,, Hemen şikayet ediyorlar ,, Forum yetkilileride zor durumda kalıyor olay bu . :)

Evet aslında kitlenmemesi lazım ,, görelim böyle haberleri ki kimin ne olduğu anlaşılsın :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bir kere ifade biçimi çok saygısızca. Argo kullanılmış, siyasete girmese bile hoş bir ifade biçimi değil.

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bu ne be böyle? Konusu her kilitlenmiş olan burada konu açıyor!

Benimde bir kaç konum onaylanmadı, mesajlarım silindi ancak burada konu açmadım. İlgili yöneticiye özel mesaj atarak bilgi alabilirdin.

Burada konu açarak amaçının başka bir şey olduğunu düşünüyorum:sleep:

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Birde bir haber daha vardı ,, Okulda içki içen liseli öğrenciler vardı , onlarada haber yapılmadı gibi hatırlıyorum

İçki içmek (okulda) demekki normal bişey bu mantığa göre

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Birde bir haber daha vardı ,, Okulda içki içen liseli öğrenciler vardı , onlarada haber yapılmadı gibi hatırlıyorum

İçki içmek (okulda) demekki normal bişey bu mantığa göre

Sen oku, büyük adam ol ondan sonra o haberi de sen yaparsın artık:lol: Yahu sanane be kardeşim? Adamların hazırladığı haber içeriği seni rahatsız ediyorsa seyretme, okuma:lol:

Ben mesela, Taraf vb. gazeteleri, televizyonları seyretmiyorum:lol:

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Sen oku, büyük adam ol ondan sonra o haberi de sen yaparsın artık:lol: Yahu sanane be kardeşim? Adamların hazırladığı haber içeriği seni rahatsız ediyorsa seyretme, okuma:lol:

hayırdır niye savunmaya geçtin :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
alfa bence tamamen haklısın, açtığın konuda siyaset görmek bence paranoyakça bir yaklaşım olur, yada iyi niyetli olmamak. burda hepimiz insanız değilmi? iyiyi doğruyu ayırt etmek için olayın kötü yanlarına, hatalı yanlarınada bakmamız eleştirmemiz lazım, yoksa burası komik video paylaşım sitesindn ibaret kalır.

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bu ne be böyle? Konusu her kilitlenmiş olan burada konu açıyor!

Benimde bir kaç konum onaylanmadı, mesajlarım silindi ancak burada konu açmadım. İlgili yöneticiye özel mesaj atarak bilgi alabilirdin.

Burada konu açarak amaçının başka bir şey olduğunu düşünüyorum:sleep:

Benzer bir durum için dün Süper mod Mehmet 'e hem özel mesaj attım hem de sayfasına mesaj yazdım.Ve takip ettim forum da olduğu halde cevap gelmedi.
Bilip bilmeden cevap yazıyorsun.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
herkes onaylanmayan mesaj için konu açmasın lütfen. konular birleştirildi. ayrıca bu gibi durumlar için konu yerine ö.m. ile ilgili kişiye sorun lütfen

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
herkes onaylanmayan mesaj için konu açmasın lütfen. konular birleştirildi. ayrıca bu gibi durumlar için konu yerine ö.m. ile ilgili kişiye sorun lütfen

Ben onaylanmadığı için konu açmadım.
Onaylanmış bir konu kilitlendiği için konu açtım.
Modun biri onaylıyor, başka bir mod kilitliyor.
Sorunlara cevap vermek yerine neden böyle bir yol izliyoruz.

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ben onaylanmadığı için konu açmadım.
Onaylanmış bir konu kilitlendiği için konu açtım.
Modun biri onaylıyor, başka bir mod kilitliyor.
Sorunlara cevap vermek yerine neden böyle bir yol izliyoruz.

Hakkaten ilginç :D

Mod onaylıyor zaten değil mi , o zaman kitlenmesi hakkaten garip

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
hayırdır niye savunmaya geçtin :D

Rahatsız mı oldun?

Benzer bir durum için dün Süper mod Mehmet 'e hem özel mesaj attım hem de sayfasına mesaj yazdım.Ve takip ettim forum da olduğu halde cevap gelmedi.
Bilip bilmeden cevap yazıyorsun.

O da zaten seni bekliyordu, "şimdi alfa bana özel mesaj atacak ona bakmam lazım diyordur" kesin. Ayrıca konu bir başka yönetici tarafından kilitlenmiş.

Bu arada benimde başıma geldi benzer bir olay. Onaylanmış mesajım bir başka yönetici tarafından silindi:rolleyes:

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar konuyu aktif eden de kilitleyende aynı moderatörümüz. bilmeden bu şekilde konuşmalarınız üzücü. bilgilendirme amaçlı yazı yazmış size

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Özür dilerim(!)
Ben aynı kişinin hem onay verip hemde kilitleyeceğini akıl edemedim.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178

Okulda kızların soyunma odalarını gizlice çekip "namaz kılıyorlardı yakaladım" diye televizyonlarda afişe ettiklerinde kimse onlara "sana ne be kardeşim" demedi. Hatta kimse, "utanmaz ahlaksız, nasıl oluyor da bir okulda kızların soyunma odalarını gizlice kameraya çekiyorsun" da demedi. Bilakis, "aferin iyi iş çıkarmış" denilerek gazetelere ve televizyonlara soyunma odasında namaz kılma konusunu "büyük rezalet" olarak taşıdılar.

Lakin sıra okulda içki içmeye gelince; "sana ne be kardeşim, içer ne var bunda", öyle mi? :) Yanılıyorsunuz, ülkemizdeki mevcut kanun ve yönetmeliklere göre okulda içki içilmesi yasaktır ve cezayı gerektirir. Dolayısıyla zannettiğin gibi "sana ne" denilemez, yürürlükte olan kurallara göre okuldan atılmaya kadar cezası var. Fakat aynı mevzuata göre okulda namaz kılmak yasak değil, hatta adı bile geçmez.

Dolayısıyla baltayı taşa vurdun, senin yaptığın cinayet işleyeni serbest bırakıp kitap okuyanı hapse atmaya benziyor.

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Misal ki Türkiye Cumhuriyeti Mahkemeleri'nde tartışılan bir davaya sözde demek bana göre mahkemeye hakarettir. :)

Mahkemeyede hakaret ediyorum:lol: Ne olacak şimdi?

TDK Büyük Türkçe Sözlüğü;
Sözde: Gerçekte öyle olmayıp öyle geçinen veya bilinen.

Mahkemenin kesin bir kararı yok. Yani gerçekte öyle bir örgütün olup olmadığı
bilinmiyor:sleep:

Elmacik

Nerdesin sen? Özlettin kendini:P
Okullarda yasak olan her şey haber olacak diye bir kural yok:lol:
Söylediğim şey geçerlidir. Yaptıkları haberi beğenmiyorsanız seyretmezsiniz olur biter:flowers:

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Mahkemeyede hakaret ediyorum:lol: Ne olacak şimdi?

TDK Büyük Türkçe Sözlüğü;
Sözde: Gerçekte öyle olmayıp öyle geçinen veya bilinen.

Mahkemenin kesin bir kararı yok. Yani gerçekte öyle bir örgütün olup olmadığı
bilinmiyor:sleep:

Birşey olacağından değil de senin mahkemeye olan saygını gösterir. :)

"Sözde Ergenekon Davası" diye kurduğun bir cümle davanın sözde olduğunu gösterir, ki bu dava az önceki mesajda da dediğim gibi Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin davası. :) Neyse bu konuyu uzatmanın anlamı yok. :)

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Birşey olacağından değil de senin mahkemeye olan saygını gösterir. :)

"Sözde Ergenekon Davası" diye kurduğun bir cümle davanın sözde olduğunu gösterir, ki mu dava az önceki mesajda da dediğim gibi Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin davası. :) Neyse bu konuyu uzatmanın anlamı yok. :)

O kadar mesaj yazdıktan sonra "konuyu uzatmanın anlamı yok" diyemezsin:dirol:

Benim yalana karşı saygım yok. Bu davada yalanlar üzerine kurulmuştur. Görüyorum ki mahkemelerimiz bu yalanlara inanmışlar. Bu da bize gösteriyor ki mahkemeler tam olarak "cumhuriyet mahkemeleri" haline gelmemiş. Yakın zamanda olması gerektiği gibi olacaktır.

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Okulda kızların soyunma odalarını gizlice çekip "namaz kılıyorlardı yakaladım" diye televizyonlarda afişe ettiklerinde kimse onlara "sana ne be kardeşim" demedi. Hatta kimse, "utanmaz ahlaksız, nasıl oluyor da bir okulda kızların soyunma odalarını gizlice kameraya çekiyorsun" da demedi. Bilakis, "aferin iyi iş çıkarmış" denilerek gazetelere ve televizyonlara soyunma odasında namaz kılma konusunu "büyük rezalet" olarak taşıdılar.

Lakin sıra okulda içki içmeye gelince; "sana ne be kardeşim, içer ne var bunda", öyle mi? :) Yanılıyorsunuz, ülkemizdeki mevcut kanun ve yönetmeliklere göre okulda içki içilmesi yasaktır ve cezayı gerektirir. Dolayısıyla zannettiğin gibi "sana ne" denilemez, yürürlükte olan kurallara göre okuldan atılmaya kadar cezası var. Fakat aynı mevzuata göre okulda namaz kılmak yasak değil, hatta adı bile geçmez.

Dolayısıyla baltayı taşa vurdun, senin yaptığın cinayet işleyeni serbest bırakıp kitap okuyanı hapse atmaya benziyor.

Neden;
Çünkü içki içen birinin siz hiç çevreye zarar verdiğini gördünüz mü?
Ne münasebet fendim. Bu insanlar bağırmaz, çağırmaz, ona buna sarkıntılık etmez, araba kullanıp kaza yapmaz.
Efendice şuurunu kaybedin evine gider paşa paşa oturur, eşi ve çocuklarıyla sohbet eder.
Ama Namaz kılan;
Olur mu efendim bu insan kim olursa olsun gericidir bir kere.Allahtan korkan, ibadet eden insandan hayır gelir mi hiç. (Tövbe Haşa)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...