bu konuda bana fikir verir misiniz dostlar ?

Bu konuyu okuyanlar

Veliblod

Asistan
Katılım
13 Ocak 2019
Mesajlar
127
Reaksiyon puanı
25
Puanları
28
Yaş
25
İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİNİ BAĞLAMINDA YENİ FİKİR GELİŞTİRME
Dijital ortama taşıyacagınız fikrinizi – uygulamnızı – e-dönüşümünüzü adına ne diyorsanız aşağıdaki konulara dikkat ederek ve bu konularda neler yapacağınızı anlatarak proje dosyası şeklinde pdf formatında, ödevinizin dosya adı; (adınız soyadınız ve numaranız) olacak şekilde sisteme ödev tarihine ve saatine kadar yükleyiniz.
• Fiktinizi internet ortamında olup olmadığına varsa nasıl uygulandığına muhakkak bakınız. Fikrinize yakın fikirler uygulamaya koyulmuş olabilir; siz mevcut uygulamaları inceleyerek yayınlanan fikirlerin iyi yönlerini artılarını alıp kendi senteziniz ile yeni bir fikir de geliştirebilirsiniz.
• Fikrinizle ilgili mobil uygulamalar var mı araştırın. Mobil tarafta zaten kullanılabilen bir uygulamayı kol saatine gözlüğe yani giyilebilir teknolojik bir kıyafete taşımanız herzaman tutmaz, zaten ben bunu telefondan halledebiliyorum bunun için neden böyle bir ek ekipman giyeyim demesinler.
• Endüstri 4.0- nesnelerin interneti, yapay zeka, sensör teknolojileri, robotlar vb. Güncel konularda fikrinizin desteklenebilmesi adına araştırma yapın. Neler yapılmış neler yapılabilir sınırlarımız neler bakın.

DOSTLAR BU BENİM FİANL ÖDEVİM VE AKLIMA BİRŞEY GELMİYOR AYDINLATACAK YA DA KENDİ FİKRİNİZ VAR İSE SÖYLER MİSİNİZ LÜTFEN
 

Son mesajlar

Üst