• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bu Konu Çözülse de Uyusam:)

ZorhaK

Rektör
sorun çözüldü..Teşekkürler..

dikkatim dağılmış biraz... seçeneklerin arasında buldum..

Konu torrent yüklemesi bitince pc nin kapanmasıyıdı..

Burda :)

torrente.jpg

Advanced System Care Kullanıyorsan Kendi içinde Var
Şayet Yoksa Parsanda Bilgisayarı Kapatma Programını Deneyebilirsin
Veya Auto ShutDown Programıda Güzeldir

Konuyu hortlatmış gibi olacak ama benim için önemli ve daha fazla saat 12'yi bekleyemeyeceğim için sormak istiyorum.
utorrent ile bir indirme açıp işe gelmiştim (boyutu 8.5gb, %25 tamamlanmıştı), annem de yanlışlıkla PC'yi kapatmış, merak ettiğim utorrent'i açtığım da tekrar kaldığı yerden devam eder mi?
Lütfen çok verin meraktan ve sinirden ölmekteyim :s

Konuyu hortlatmış gibi olacak ama benim için önemli ve daha fazla saat 12'yi bekleyemeyeceğim için sormak istiyorum.
utorrent ile bir indirme açıp işe gelmiştim (boyutu 8.5gb, %25 tamamlanmıştı), annem de yanlışlıkla PC'yi kapatmış, merak ettiğim utorrent'i açtığım da tekrar kaldığı yerden devam eder mi?

Tabiki devam eder. :)

Anneye laf yok.

Aynen devam eder.Bir de Zorlu Başlat dersin tamam olur o iş.