Bu kızı seviyorum

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bugün hiç sevmedigim bir arkadaşı bizi ayırdı artık yanımda oturmuyor allah onun belasını versin arkadaşıda kendi arkadaşına kızı ayarlamaya çalışıyor yani anlıyacagın işler b*ka sardı

bak bende bi ara bi kızla çıkıyordum kızın eski sevgilisi ortaya çıktı kız onu seviyordu ve bile bile peşinden koştum kız için mücadele ettim ve kız beni seçti sende mücadele et seni seçer...

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
bak bende bi ara bi kızla çıkıyordum kızın eski sevgilisi ortaya çıktı kız onu seviyordu ve bile bile peşinden koştum kız için mücadele ettim ve kız beni seçti sende mücadele et seni seçer...

bu işler belli olmaz ama artık sanmıyorum şeytan diyor bomboş bir yere git kimse olmasın sadece ikimiz olalım orda haykırmak istiyorum artık içimdekileri

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
insan hayatta yapmadığı şeyler için pişman olur ;)

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
bu işler belli olmaz ama artık sanmıyorum şeytan diyor bomboş bir yere git kimse olmasın sadece ikimiz olalım orda haykırmak istiyorum artık içimdekileri
Bir şeyi elde etmek istiyorsan ya kafan güzel olacak yada gözlerin :) demişler bence uygula bu nasihatı. Söyleyen bir şeyler biliyor ;)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
var ama öyle tom cruise gibi birini bekleme tabi sarışın mavi gözlüyüm boyumda fena değil 1.78- 80 arası bişi ama kızı çözemiyorum bazen gönlü var gibi davranıyor bazen değil gibi kızı çözemiyorum bu cevabı almaktan korkuyorum
Sarışın mavi gözlü ? Ben Siyah siyah gözlü siyah tenli siyah siyah ? İnsanlar neden bu kadar renkli :D
En kötü karar karasızlıktan iyidir yiğen.:cool: :cool:

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@Granikos hocam bak o kadar cihaza rom yükledik dinle beni :)

Böyle yıllardır bi kıza açılamadım hala gönlü vardır bende ama iş işten geçti.

Anladığım kadarıyla Lise çağındasınız böyle şyler öyle çık karşısına söyle olmaz (üniversite çağında işe yarıyor test edildi) , kız çok toydur anlamaz risk alamazsın. En iyisi araya başka bir kız sok , yokmu öyle kanka ayağı bir kız. Durumu izah et , gitsin kızla arkadaş olsun. 3-4 gün takılsınlar ağız yoklasın , kızın başkasına hoşlantısı yok ise , Senden bahsetsin hep sana bakıyor hoşlanıyor galiba desin. Tam bu arada sende sık sık bak (yani kes kızı). Gülümse sürekli , molalara beraber çıkmaya çalış sonra başbaşa bir anda senden hoşlanıyorum'u yapıştır. Kızın gönlü pek yok ise nasıl olucak falan diye kem küm eder , takıl sen bana herşeyi ayarlıcam diyerek geçiştir.
1 hafta yürütebilirsen kıza herşeyi yaptırabilirsin kardeşim :)

valla bayağı içten yaşadım o duyguları:)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
@Granikos hocam bak o kadar cihaza rom yükledik dinle beni :)

Böyle yıllardır bi kıza açılamadım hala gönlü vardır bende ama iş işten geçti.

Anladığım kadarıyla Lise çağındasınız böyle şyler öyle çık karşısına söyle olmaz (üniversite çağında işe yarıyor test edildi) , kız çok toydur anlamaz risk alamazsın. En iyisi araya başka bir kız sok , yokmu öyle kanka ayağı bir kız. Durumu izah et , gitsin kızla arkadaş olsun. 3-4 gün takılsınlar ağız yoklasın , kızın başkasına hoşlantısı yok ise , Senden bahsetsin hep sana bakıyor hoşlanıyor galiba desin. Tam bu arada sende sık sık bak (yani kes kızı). Gülümse sürekli , molalara beraber çıkmaya çalış sonra başbaşa bir anda senden hoşlanıyorum'u yapıştır. Kızın gönlü pek yok ise nasıl olucak falan diye kem küm eder , takıl sen bana herşeyi ayarlıcam diyerek geçiştir.
1 hafta yürütebilirsen kıza herşeyi yaptırabilirsin kardeşim :)

valla bayağı içten yaşadım o duyguları:)

abi kızın bi kankisi var allah düşmanımın başına vermesin o denli uyuz oluyorum kıza ama bizim bi kız arkadaşlara söyliyeyim güzel taktik bunu dneiyicem ama kız anladı artık onu sevdiğimi o arkadaşıyla takıldıkça biz gitgide kopuyoruz

Bir şeyi elde etmek istiyorsan ya kafan güzel olacak yada gözlerin :) demişler bence uygula bu nasihatı. Söyleyen bir şeyler biliyor ;)

her kızda işe yaramıyor :D

Sarışın mavi gözlü ? Ben Siyah siyah gözlü siyah tenli siyah siyah ? İnsanlar neden bu kadar renkli :D
En kötü karar karasızlıktan iyidir yiğen.:cool: :cool:

artık kızlar kişiliğede bakıyor kardeşim ağzın laf yapsın yeter hesabı

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8

ohoo sen çoktan vaz geçmişsin vaz geçmiyceksin.. ( HAYALERİNİN PEŞİNDEN KOŞ ELBET BİR GÜN YORULACAKLAR..) :)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
ohoo sen çoktan vaz geçmişsin vaz geçmiyceksin.. ( HAYALERİNİN PEŞİNDEN KOŞ ELBET BİR GÜN YORULACAKLAR..) :)

ben vazgeçmesem ne olacak be kardeşim bir insanın gönlü yoksa bu iş zaten olmaz ama bunu gerçekten anlamak lazım

Kötü Kedi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün bizim sınıftakiler yüzünden isteyemedim çünkü sınıfta istesem hemen oo moo çekiyolar kızı zor durumda bırakmamak için isteyemedım aslen utangaç biriyim bugün kıza korece seni seviyorum yazdım bu ne dedi bekle dedim seni seviyorum yazdım öyle mi demekmiş deyip normal bir surat ifadesiyle karşılaması beni delirtti şahsen
öyleyse o kız seni üzer. ko gitsin. unut gitsin

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben yaptığın kelime hatasına değilde arkadaşın "bız sana seviyorler" olayına çok güldüm güzel bir ayrıntı yakalamış türkiyenin doğusundan bir espri daha çok o tarafa hitaben :D
unutabilseydim inan şuan bunları konuşmazdım

sende mi brütüs :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
abi kızın bi kankisi var allah düşmanımın başına vermesin o denli uyuz oluyorum kıza ama bizim bi kız arkadaşlara söyliyeyim güzel taktik bunu dneiyicem ama kız anladı artık onu sevdiğimi o arkadaşıyla takıldıkça biz gitgide kopuyoruz

her kızda işe yaramıyor :D

artık kızlar kişiliğede bakıyor kardeşim ağzın laf yapsın yeter hesabı
Agzim laf yapar yaparda bide dersler var :D Derslere de dikkat etmek lazim :D

öyleyse o kız seni üzer. ko gitsin. unut gitsin
Kardesim birseydaha kacinci sinif cunku korece yazi yazmak sanki biraz abez kacmis, ilkokulsan kizi onut 2 seneye kalmaz suratini hatirlamazsin :D Liseyse takma kafana aklina takildimmi cikmaz kolay kolay :)

Kötü Kedi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Kardesim birseydaha kacinci sinif cunku korece yazi yazmak sanki biraz abez kacmis, ilkokulsan kizi onut 2 seneye kalmaz suratini hatirlamazsin :D Liseyse takma kafana aklina takildimmi cikmaz kolay kolay :)
bana niye alıntı yaptın kankito onu anlamadım. ben öyle bişey demedimkieee

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
unutabilseydim inan şuan bunları konuşmazdım

sende mi brütüs :D

Eğer kızla ilgili küçük bir umudun varsa hiç durma.Git konuş kızla.Duygularını,hissettiklerini söyle kızı.Gerçekten çok rahatlayacaksın.
Eğer yok ben o kızı unutmak istiyorum dersen o kızdan uzak durmaya çalış,muhabbet falan kurma,eğer aynı sınıftaysınız onu göremeyeceğin yere otur.Kendine başka uğraşlar bulmaya bak ve asıl ihtiyacın olan şey zaman.Zamanla unutacaksın her şeyi,hatta hatırlamak istediğinde hatırlayacak şeyler bulamayacaksın ama bu ne kadarda sürerse sürsün sabretmelisin.
Güzel bir laf bu unutmakla ilgili
"Geçer elbet efendim...Bazısı teğer geçer,bazısı deler geçer,bazısı deşer geçer,bazısı parçalar geçer;Ama mutlaka geçer.Mutlaka Geçer"

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Eğer kızla ilgili küçük bir umudun varsa hiç durma.Git konuş kızla.Duygularını,hissettiklerini söyle kızı.Gerçekten çok rahatlayacaksın.
Eğer yok ben o kızı unutmak istiyorum dersen o kızdan uzak durmaya çalış,muhabbet falan kurma,eğer aynı sınıftaysınız onu göremeyeceğin yere otur.Kendine başka uğraşlar bulmaya bak ve asıl ihtiyacın olan şey zaman.Zamanla unutacaksın her şeyi,hatta hatırlamak istediğinde hatırlayacak şeyler bulamayacaksın ama bu ne kadarda sürerse sürsün sabretmelisin.
Güzel bir laf bu unutmakla ilgili
"Geçer elbet efendim...Bazısı teğer geçer,bazısı deler geçer,bazısı deşer geçer,bazısı parçalar geçer;Ama mutlaka geçer.Mutlaka Geçer"

artık umudumda yok bugünden sonra unutmak kolay değil be kardeşim aynı sınıfta yan sıramda oturuyor şimdi mutlaka sınıfta veya okulda yüzyüze gelicez bu 7 ay benim için ayrı bir çile olacak onun bir gülüşüyle mutlu oluyorsam eğer onu unutmayı istesemde düşünemiyorum

lise 4.sınıftayım takıldı bir kere artık zor gibi

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
artık umudumda yok bugünden sonra unutmak kolay değil be kardeşim aynı sınıfta yan sıramda oturuyor şimdi mutlaka sınıfta veya okulda yüzyüze gelicez bu 7 ay benim için ayrı bir çile olacak onun bir gülüşüyle mutlu oluyorsam eğer onu unutmayı istesemde düşünemiyorum

İsin zor :) Kiz olgun ve hala oyle tepkiler veriyorsa heralde kiza tutuldun yoksa olmaz yani :D Sen lys ygs hazirlan bence unut herseyi son yilin :)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
İsin zor :) Kiz olgun ve hala oyle tepkiler veriyorsa heralde kiza tutuldun yoksa olmaz yani :D Sen lys ygs hazirlan bence unut herseyi son yilin :)

aynen sınav var ve daha sınava bile konsantre olamıyorum bu aralar soru çözmeyide bıraktım iyice boşladım hayırlısı artık

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6

Madem umudun kalmadı kızla ilgili neden kendini yıpratasın ki kardeşim.Unutmak hiç bir zaman kolay olmadı tabi eğer gerçekten sevdiysen.Ne benim için ne senin için ne de bir başkası için.Bende 2 yıl önce bir kızı sevmiştim.Kız sınıfta önümde oturuyordu.Kıza onu sevdiğimi söylemiştim zar zor cesaretimi toplayıp ve bana ben seni arkadaş olarak görüyorum seni diyip benden uzaklaşmıştı.Bende o zamanlar senin gibi düşünüyordum.Hiç kimseyi sevemem,kimseye aşık olamam,asla onu unutamam diyordum ama sonra sınıftaki yerimi değiştirdim,kızı facebooktan engelledim numarasını sildim ve ondan uzaklaşabildiğim kadar uzaklaştım.Şu anda ona karşı hiç bir hissedemiyorum.Sanki bir yabancı gibi şu anda bana.
Yani kardeşim senin ihtiyacın olan şeyler:
1-Bu kızı kesinlikle unutmak istediğine mi yoksa hala sevmek mi istediğine karar vereceksin.
2-Eğer unutmaya karar verdiysen öncelikle ondan uzaklaşacaksın(yerini falan değiştir,telefonunu sil,facebooktan engelle falan filan...)
3-Sabırlı olacaksın ve gerisini zamana bırakacaksın.Güçlü olmaya çalış.

Kardeşim bence bunlardan önce çık karşısına onu sevdiğini söyle.Çünkü kızın duygularından tam olarak emin ancak bu şekilde olabilirsin.Eğer kızın cevabı hayır olursa unutma işin daha kolay olur.Sana arkadaş kalalım derse sakın arkadaş olarak kalma.Davranış olarak kendi soğuk tut uzaklaş.Çünkü seven birisi arkadaş olarak kalamaz.
Umarım tüm gelişmeler senin istediğin şekilde olur kardeşim

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Madem umudun kalmadı kızla ilgili neden kendini yıpratasın ki kardeşim.Unutmak hiç bir zaman kolay olmadı tabi eğer gerçekten sevdiysen.Ne benim için ne senin için ne de bir başkası için.Bende 2 yıl önce bir kızı sevmiştim.Kız sınıfta önümde oturuyordu.Kıza onu sevdiğimi söylemiştim zar zor cesaretimi toplayıp ve bana ben seni arkadaş olarak görüyorum seni diyip benden uzaklaşmıştı.Bende o zamanlar senin gibi düşünüyordum.Hiç kimseyi sevemem,kimseye aşık olamam,asla onu unutamam diyordum ama sonra sınıftaki yerimi değiştirdim,kızı facebooktan engelledim numarasını sildim ve ondan uzaklaşabildiğim kadar uzaklaştım.Şu anda ona karşı hiç bir hissedemiyorum.Sanki bir yabancı gibi şu anda bana.
Yani kardeşim senin ihtiyacın olan şeyler:
1-Bu kızı kesinlikle unutmak istediğine mi yoksa hala sevmek mi istediğine karar vereceksin.
2-Eğer unutmaya karar verdiysen öncelikle ondan uzaklaşacaksın(yerini falan değiştir,telefonunu sil,facebooktan engelle falan filan...)
3-Sabırlı olacaksın ve gerisini zamana bırakacaksın.Güçlü olmaya çalış.

Kardeşim bence bunlardan önce çık karşısına onu sevdiğini söyle.Çünkü kızın duygularından tam olarak emin ancak bu şekilde olabilirsin.Eğer kızın cevabı hayır olursa unutma işin daha kolay olur.Sana arkadaş kalalım derse sakın arkadaş olarak kalma.Davranış olarak kendi soğuk tut uzaklaş.Çünkü seven birisi arkadaş olarak kalamaz.
Umarım tüm gelişmeler senin istediğin şekilde olur kardeşim

çok iyi açıkladın kardeşim çok saol her ne kadar kaçsamda galiba ona karşı hislerimi söylemeden olmayacak bu iş bizim evlerimiz de yakın artık saplantı olmuş bende onların evinin camına bakmadan geçip gidemiyorum

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
çok iyi açıkladın kardeşim çok saol her ne kadar kaçsamda galiba ona karşı hislerimi söylemeden olmayacak bu iş bizim evlerimiz de yakın artık saplantı olmuş bende onların evinin camına bakmadan geçip gidemiyorum

O duyguyu çok iyi bilirim.Bende sevdiğim kızın servisinin plakasını ezberlemiştim ve o plakalı servisi kendi servisimden hep takip ederdimki kızı bir kez daha görmek için ama inan bana o zaman daha çok acı çekersin.
Peki sen şu anda kızı kaybetmeyi göze alabilecekmisin kardeşim?

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
O duyguyu çok iyi bilirim.Bende sevdiğim kızın servisinin plakasını ezberlemiştim ve o plakalı servisi kendi servisimden hep takip ederdimki kızı bir kez daha görmek için ama inan bana o zaman daha çok acı çekersin.
Peki sen şu anda kızı kaybetmeyi göze alabilecekmisin kardeşim?

böyle yaşamaktansa evet

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
kardeşim lise sondasın anladığım kadarıyla ve sınıfından bir kızı seviyorsun tam beni tarif ediyorsun bende lise sondayken senin halindeydim psikolojim alt üst olmuştu bende daha çok üsteleyince unutamam diye hayatımı kendi kendime zehir ettim kısaca diyeceğim şu ki hiç takma unut gitsin üniversiteye gidince nasıl olsa bir daha yüzünü görmiyeceksin unutulup gidecek emin olabilirsin hele ki seni çok seven birinide bulursan hiç aklına bile bidaha gelmez

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
böyle yaşamaktansa evet

O zaman çık karşısına içinde ne varsa ne yoksa dök.Kabul etmese bile üstünden bir yük kalktığını hissedeceksin.Ondan sonra unutmaya çalışacaksın.Kendini üzmeye,canını sıkıp kendi kendine dert edinmeye değmez.