Bu kızı seviyorum

Reaksiyon puanı
10,315
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah !

estağfirullah...
Allah razı olsun abim, bilmukabele diyorum.
aslında böyle özel şeylerden bahsetmek adetim değildir ya,
bu genç delikanlıya birşeyler anlatmak istedim.
maksadım ona faydalı olabilmekti.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
okulumu bitirip ekmeğimi elime alıp, kimseye muhtaç olmadan, el açmadan yaşayıp bir aileyi geçindireceğim seviyeye gelinceye kadar hiç kimseyi sevmemeye, hiç kimseye o gözle bakmamaya karar vermiştim. öyle de oldu.

okulumu bitirdim, ekmeğimi elime aldım, kimseye muhtaç olmadan yaşayabileceğim bir duruma geldiğim gün...

bir kız gördüm, gözlerinin içine baktım, o da benim. elektrik diyorlar ya, öyle oldu. o güne kadar hiçbir kızın gözüne bakmamıştım.

elektrik gitti geldi....

"kimsin bilmem ama ömrümde ilk kez aşık oldum ulan. fena halde vuruldum sana, belli ki Allah seni bana yazmış olmalı" dedim.

gerisi çok uzun hikaye... bir roman çapında...

o kız bugün benim eşim.

tam 29 yıldır!

sana da hayırlı olanını dilerim arkadaşım.

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, Üstat...ve inşAllah bize de böylesi HAYIRLI kısmetler nasip eder.
Bu arada konuyu açan kardeşim de umarım bir an önce açılır...Çünkü dedikleri gibi, HAYAT ÇOK KISA BE KARDEŞİM... :)
Pişmanlık duymadan gönlünü dinlemek en güzeli.. inşAllah hakkında hayırlısı ise sevdiğin kişi de sana olumlu cevap verir.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
sen tipten kaybettin.sarışın, mavi gözlüler bayanlara hep itici gelir:D
madem yanında oturuyorsun numarasını alman gerekmez.bı yere davet etmen yeterlı olacak

diyosun.. ama şöyle birşey var genelde esmer kızlar sarışın erkeklerden hoşlanır sarışınlar esmerlerden bunu unutma ama tatlı biri oldugum için sınıfta sevilen biriyimdir tam sarışın demeyelim ama mavi gözlü beyaz tenli kumral saçlıyım :D bence kızların hepsi tipe önem vermiyor şimdiki nesilde ağzın az laf yapsın kral sensin ve yarın niyetimi iyice belli edip teklif edicem bakaalım ne olacak bir sonraki bölümde görüşmek üzere :D

estağfirullah...
Allah razı olsun abim, bilmukabele diyorum.
aslında böyle özel şeylerden bahsetmek adetim değildir ya,
bu genç delikanlıya birşeyler anlatmak istedim.
maksadım ona faydalı olabilmekti.

dediğini çok iyi anlıyorum daha 17 yaşındayım ama hiç bir zaman sevmediğim bir kıza öyle laf olsun diye çıkma teklifi etmedim hayatımda 2 kişiyi çok sevdim bu kız ikinci kişi ve ben birine açılmakta karar verdiysem onunla uzun bi ilişki isterim bu zamanlarda zevk için çıkmak isteyenlerden olmak istemiyorum abi allah senin mutluluğunu daim etsin inşallah buda sizinki gibi uzun bir ilişki olur

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, Üstat...ve inşAllah bize de böylesi HAYIRLI kısmetler nasip eder.
Bu arada konuyu açan kardeşim de umarım bir an önce açılır...Çünkü dedikleri gibi, HAYAT ÇOK KISA BE KARDEŞİM... :)
Pişmanlık duymadan gönlünü dinlemek en güzeli.. inşAllah hakkında hayırlısı ise sevdiğin kişi de sana olumlu cevap verir.

aynen dediğin gibi hayat çok kısa pişman olmadan açılıp niyetimi belli etmek benim için en iyisi olacak iyi temennilerin için teşekkürler

Reaksiyon puanı
10,315
allah izin verirse ilk turu atlatırsak olabilir :)

kalbini Allah'a aç önce,

O'na dua et... de ki,

"Allah'ım, eğer beni mutlu edecekse, hayırlı olacaksa...

onu bana nasip et"

olması için değil, "hayırlı ise, hayırlı olacaksa... olmasını iste!"

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
kalbini Allah'a aç önce,

O'na dua et... de ki,

"Allah'ım, eğer beni mutlu edecekse, hayırlı olacaksa...

onu bana nasip et"

olması için değil, "hayırlı ise, hayırlı olacaksa... olmasını iste!"

inşallah abi şimdi uyuyup yarın için hazır olmam gerek gelişmeleri yazicam iyi geceler her şey için saolun

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
@|SeYYaH| amca senin yaşkaç.29 yıldır evlıyım dıyorsun.merak ettım

diyosunin ama şöyle birşey var genelde esmer kızlar sarışın erkeklerden hoşlanır sarışınlar esmerlerden bunu unutma ama tatlı biri oldugum için sınıfta sevilen biriyimdir tam sarışın demeyelim ama mavi gözlü beyaz tenli kumral saçlıyım :D bence kızların hepsi tipe önem vermiyor şimdiki nesilde ağzın az laf yapsın kral sensin ve yarın niyetimi iyice belli edip teklif edicem bakaalım ne olacak bir sonraki bölümde görüşmek üzere :D
bak üstüne üstlük birde beyas tenlisin:D sarışın mavi göz.:Dyahu sen sakın sevdiğin kızı tarif ediyor olmayasın:Dhem m belkide bayanlara benzediğin için sana yakınlık gösteriyor olabiliriyani seni kendi cinsi gibi göruyordur:)
sevdığın kızında tipin merak etmedığım değil.tahmınım esmer ve kahve gözlüdür:D

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
aga önce türkçe'den başla :) "yanımda oturan kızdan çok seviyorum" biraz değişik olmuş da :) bu arada allah kurtarsın.

"seviyorsan git konuş. içinde kalıp seni şişireceğine at dışarıya kime giderse" ;)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
okulumu bitirip ekmeğimi elime alıp, kimseye muhtaç olmadan, el açmadan yaşayıp bir aileyi geçindireceğim seviyeye gelinceye kadar hiç kimseyi sevmemeye, hiç kimseye o gözle bakmamaya karar vermiştim. öyle de oldu.

okulumu bitirdim, ekmeğimi elime aldım, kimseye muhtaç olmadan yaşayabileceğim bir duruma geldiğim gün...

bir kız gördüm, gözlerinin içine baktım, o da benim. elektrik diyorlar ya, öyle oldu. o güne kadar hiçbir kızın gözüne bakmamıştım.

elektrik gitti geldi....

"kimsin bilmem ama ömrümde ilk kez aşık oldum ulan. fena halde vuruldum sana, belli ki Allah seni bana yazmış olmalı" dedim.

gerisi çok uzun hikaye... bir roman çapında...

o kız bugün benim eşim.

tam 29 yıldır!

sana da hayırlı olanını dilerim arkadaşım.

bende iş güç sahibiyim kazancım iyi gel gör ki etrafta evlenilecek kız yok :D ben ne yapayım üstad :(

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
@|SeYYaH| amca senin yaşkaç.29 yıldır evlıyım dıyorsun.merak ettım

bak üstüne üstlük birde beyas tenlisin:D sarışın mavi göz.:Dyahu sen sakın sevdiğin kızı tarif ediyor olmayasın:Dhem m belkide bayanlara benzediğin için sana yakınlık gösteriyor olabiliriyani seni kendi cinsi gibi göruyordur:)
sevdığın kızında tipin merak etmedığım değil.tahmınım esmer ve kahve gözlüdür:D

sevdiğim kız esmer ve kahve gözlü boyuda 1.70 filan merak edenlere söyliyeyim bu iş olmadı teklif etmedim edemedim değil edicektim fakat kızın bazı taraflarının haddinden fazla kalktıgını anladım.bu sabah bir konu yüzünden tartıştık fakat ileri derecede bir tartışma değildi bana tirip atmaya başladı ona gerçenlerde hediye olarak bir şeyt vermiştim üstüne üstlük benim yanımdan gidip verdiğim şeyide yere atınca soğudum açıkçası..aslında hayla seviyorum bu değişmeyecek ama kalkan tarafları inene kadar peşinden koşmamaya karar verip oluruna bırakıcam..böyle daha iyi oldu ona fazla değer vermemem gerektiğini anlamış oldum..herkese teşekkürler

Value'

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sevdiğim kız esmer ve kahve gözlü boyuda 1.70 filan merak edenlere söyliyeyim bu iş olmadı teklif etmedim edemedim değil edicektim fakat kızın bazı taraflarının haddinden fazla kalktıgını anladım.bu sabah bir konu yüzünden tartıştık fakat ileri derecede bir tartışma değildi bana tirip atmaya başladı ona gerçenlerde hediye olarak bir şeyt vermiştim üstüne üstlük benim yanımdan gidip verdiğim şeyide yere atınca soğudum açıkçası..aslında hayla seviyorum bu değişmeyecek ama kalkan tarafları inene kadar peşinden koşmamaya karar verip oluruna bırakıcam..böyle daha iyi oldu ona fazla değer vermemem gerektiğini anlamış oldum..herkese teşekkürler

4 sayfa tartışmanın sonunda acı son :)

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Şimdiki aklım olsa ortaokul ve lisedeki bütün hoşlandığım kızları teker teker kenara çekip hoşlandığımı söylerdim.Gençlik zamanının utangaçlıkları işte.İster istemez utanıp çekiniyosun.İnsanları tam olarakda tanıyamadığın için nasıl bir tepkiyle ve nasıl bir cevapla karşılaşacağını kestiremiyorsun.Ama zaman geçince anlıcaksın."Lan ne malım.Niye utanıyormuşum ki" diceksin:biggrin:

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Rahat ol paşa yanında kızın olmadı bayıltıp bla bla bla boşluğu tamamlayınız:D

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Ortak bir yakın arkadaşınız vasıtasıyla kızın düşüncelerini öğrenebilirsin tabi arkadaşın belli etmeyecek sadece ağzından laf alacak. Ayrıca acele et bence yoksa senden daha hızlı davranan biri kaparsa sonra çok üzülürsün :)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Hiç bir kız için üzülmeye değmez. Paşa gönlünü ferah tut koçum ;)

Unutma değer verdikçe altında ezilirsin, akışına bırak ve cool takıl ki onlarda peşinden takılsın ;)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Şimdiki aklım olsa ortaokul ve lisedeki bütün hoşlandığım kızları teker teker kenara çekip hoşlandığımı söylerdim.Gençlik zamanının utangaçlıkları işte.İster istemez utanıp çekiniyosun.İnsanları tam olarakda tanıyamadığın için nasıl bir tepkiyle ve nasıl bir cevapla karşılaşacağını kestiremiyorsun.Ama zaman geçince anlıcaksın."Lan ne malım.Niye utanıyormuşum ki" diceksin:biggrin:

valla haklısın abi ama teklif edicem kıza kafama koydum bu hafta konusmayı dusunuyorum tekrar ben ne kadar unutmaya calissamda unutamıyorum utanılacak zaten bişey yokta ne bilim hep bu arkadaş çevresi ne varsa arkadaştan geliyor :)

Unutma değer verdikçe altında ezilirsin,

bu konuda haklısın :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Benim yapamadığımı yap ve git açıl :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hoşlanmak ayrı şey, Aşık olmak ayrı, Aşık isen yeri ve zamanı geldiğinde yüzüne söylemelisin, hoşlanıyorsan gündüz gündüz hatırlaman yeterli.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Hoşlanmak ayrı şey, Aşık olmak ayrı, Aşık isen yeri ve zamanı geldiğinde yüzüne söylemelisin, hoşlanıyorsan gündüz gündüz hatırlaman yeterli.

geçen sene hoşlanıyor olsamda bu sene aşık oldugumdan eminim onu göremedigimde sürekli özlüyorum damara bagladıp kızı görmesem evinin önünde sırf bi kere cama çıkarda görürüm diye bekliyorum durum içler acısı :)

Benim yapamadığımı yap ve git açıl :)

yapicam merak etme :)

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar yanımda oturan kızdan çok seviyorum ama kıza bir türlü açılamıyorum bugun arkadaştan kızın telefonunu alip konusucam ama biz arkadaşız olmaz demesinden korkuyorum .. sizce böyle birşey derse ne diyeyim

ohoooo korkarsan bi yere varamazsın... git ona söyle ya kabul eder ya etmez ama sen yine peşini bırakma tabi çok seviyorsan peşinden koş ;) söylediğinde birazcık terliyceksin o kadar.. :)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
ohoooo korkarsan bi yere varamazsın... git ona söyle ya kabul eder ya etmez ama sen yine peşini bırakma tabi çok seviyorsan peşinden koş ;) söylediğinde birazcık terliyceksin o kadar.. :)

bugün hiç sevmedigim bir arkadaşı bizi ayırdı artık yanımda oturmuyor allah onun belasını versin arkadaşıda kendi arkadaşına kızı ayarlamaya çalışıyor yani anlıyacagın işler b*ka sardı