- Reaksiyon puanı
- 4,654
Merhaba. Bu kitap kapağı nasıl? Yakında kitap bastırmayı düşünüyorum. Konusu şizofren bir milyarder ve zihninde oluşturdukları.
Şahsen dışarıda görsem dikkatimi çekerdi güzel duruyor.Merhaba. Bu kitap kapağı nasıl? Yakında kitap bastırmayı düşünüyorum. Konusu şizofren bir milyarder ve zihninde oluşturdukları.
Ekli dosyayı görüntüle 179703
Teşekkürler. Peki, konusu nasıl sence?Şahsen dışarıda görsem dikkatimi çekerdi güzel duruyor.
Böyle ufaktan korku içeren kitapları seviyorum güzel duruyor. ?Teşekkürler. Peki, konusu nasıl sence?
Teşekkürler.Böyle ufaktan korku içeren kitapları seviyorum güzel duruyor. ?
Mesela neresi?Geliştirilebilir.
d harfi kötü olmuşEkli dosyayı görüntüle 179704
Mesela işaretlediğim yeri düzelteceğim. Resim bitince pek hoş bir görüntü çıkmamış.
Çok teşekkürler.
Teşekkür ederim.d harfi kötü olmuş
Evet. Teşekkür ederim dostum.Korku kitabı herhalde. Kapağı çok güzel olmuş.
Teşekkür ederim. Kitabı kesin olarak çıkartır mıyım bilmiyorum çünkü pek içime sinmedi. Eğer çıkartırsam forumdaki çoğu kişiye hediye etmek istiyorum siz dahil.Kapak gayet güzel, umarım içeriği de güzeldir. Kitabı çıkarttığında haberdar et.
Kitap kapağına font biraz basit durmuş. Biraz eskitmeli düz bir yazı olabilir bence. Onun dışında çok güzel olmuş. Kapak gibi kitap da güzeldir umuyorum ki.Merhaba. Bu kitap kapağı nasıl? Yakında kitap bastırmayı düşünüyorum. Konusu şizofren bir milyarder ve zihninde oluşturdukları.
Ekli dosyayı görüntüle 179703