Bu kavganın sonucu ne olur ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Empatik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Uzun süredir gelen bir çekişme var pek çoğumuzun farkında olmadan. Bu çekişme insanlığın geleceğini belirleyecek kim bilir? Bir tarafta Televizyon diğer tarafta Kitap. İnsanlar tercihlerini hangi yandan yapacaklar doğrusu merak konusu. Eğer Televizyon kazanırsa vay halimize. Buradaki kitap kazanması gereken etkin taraf. Her masalın sonu iyilerin kazanması ile bitiyor. Ancak bu televizyon hikayenin değil , tüm hikayelerin sonunu getirmeye hazırlanıyor anlaşılan. Sizce hangisi şu anda etkin ? Hangisi gelecekte seçilen taraf olur ? Siz hangisini tercih ediyorsunuz ?

lj6lk.jpg

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Bu kavganın sonucu yıllar önce tv kazanmamis mıydı?

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Televizyon icat edildiği an bu kavganın galibi belli olmuştur...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ama el elden üstündür... İnternet icat edildiği an ise Tv bu tahtı sahibine teslim etmiştir... :)

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Benim izlediğim TV sadece NBA ve F1.Bence TV nin yerini çoktan PC ler aldı ama kitap verdiği lezzete başka hiçbir şeyde yok..

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Resimde de görüldüğü üzere televizyonun çekim gücü üç kat fazla. :D Ne yazık ki kitaplar artık okunmuyor. Ancak sırf kitap okuma kültürü sona eriyor diye de televizyonu karalamak doğru bir davranış olmaz. Bazı film ve diziler var ki tam anlamıyla birer başyapıt. :)

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İnternet yaygınlaştıkça, televizyonunda hakimiyeti azalacaktır.

Goliath

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Takibikide TV ve İnternet. Teknoloji Nerdeyse İnsanlar o tarafta.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
O zaman Tvlere İnternet Bilgisayar son verdi. Ancak kitaplar daha devam ediyor. Teknoloji gelip geçici... Kitaplar ebedi ?

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
kitap mı oda neki ?? sırf kitap okuyayım diye rastgele bir kitap alınıpta okunmaz ki böyle yapan kişileri hiç anlamıyorum benim mantığa ters eğer ben bir kitap okuyacaksam bana verebileceği çok şey olmalı.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hepsinden olmalı bence. Benim için televizyon NTVSpor, TRTSpor, bir de haftada 2 dizi, Seksenler ve Avrupa Avrupa. Kitap okumak bence bambaşka bir tutkudur ve ben çok severim, kolay kolay yıkamazlar kitapları.