Everest X-Mesh 4 Rainbow Rgb Fan Temperli cam oyuncu kasası bu kasayi almayi düşünüyorum benim psu aerocool vx plus 500 watt modeli var yorumlarda psunun kablo uzunlugu yetmemis gibi yorumlar var sizce bendeki psunun uzunluğu yeter mi
Yani bunu ancak deneyerek öğrenebilirsinEverest X-Mesh 4 Rainbow Rgb Fan Temperli cam oyuncu kasası bu kasayi almayi düşünüyorum benim psu aerocool vx plus 500 watt modeli var yorumlarda psunun kablo uzunlugu yetmemis gibi yorumlar var sizce bendeki psunun uzunluğu yeter mi
Bu 2'li ye sahip olan biri çıkarsa durum farklı olur.Yani bunu ancak deneyerek öğrenebilirsin
Bu arada psu desteksiz arkadan 4 vidayla vidalı bi sorun olur mu düşer miBu 2'li ye sahip olan biri çıkarsa durum farklı olur.
Güç kaynağı konumu bende şuan üst tarafta ama geçmeli falan deil direk vidalıyon arkadan o kadar düşer mi yaniNasıl yani ?
Bu kasadan bağımsız eski kasa kullaniyom suan oturmasi falan yok kasada sadece ust tarafta gecmeli oturmali deyil uste dayiyon arkadan vidaliyon bu yuzden sormustumO kasadada vidalıdır hocam. Oturtmalı çok özel kasa ve kasalara özel psularda kullanılır.
Bide ters veya düz kullansak psuyu bi sıkıntı olur muHocam zaten normali o'dur.
Tek sorun kasanın içine giren tozu içeride tutacak ve fazla tozlancaktır. Bu durumun önüne geçmek için düzgün kablolama yapman ve tozsuz ortamda barındırman olacaktır. Aldığın kasanın içinde filtreler olacaktı içinde bu sorunu önemli ölçüde engellemiş olacaktır.Bide ters veya düz kullansak psuyu bi sıkıntı olur mu