Bu kasaların fiyat farkı niye sistemden sisteme değişiyor?

Burdurlu94

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Geçen gün İTOPYA'da yeni çıkan STREAM PC'yi gördüm. Almayı düşünüyordum, fakat kasasının hava akışı o kadar iyi olmadığını biliyorum. Kasayı değiştirmek için ise o kasa ile mesh bir thermaltake kasası arasında 100 TL civarı bir fiyat farkı var. Fakat bu sistemde 444 TL fark var. Bunun nedeni nedir?

Reaksiyon puanı
10,549
Ilk kasayı daha indirimli bir şekilde vererek ellerindeki fazlalığı eritmeye çalışıyorlar.
Bu sayede o kasaya vermeniz gerekenden daha az para harcayıp hem siz kâra geçiyorsunuz hem onlar. Aynı şekilde diğer donanım parçalarına bakarsanız tek tek almaya göre daha uygundur. Genellikle mantıkları bu şekilde ilerliyor.

Burdurlu94

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Ilk kasayı daha indirimli bir şekilde vererek ellerindeki fazlalığı eritmeye çalışıyorlar.
Bu sayede o kasaya vermeniz gerekenden daha az para harcayıp hem siz kâra geçiyorsunuz hem onlar. Aynı şekilde diğer donanım parçalarına bakarsanız tek tek almaya göre daha uygundur. Genellikle mantıkları bu şekilde ilerliyor.
Anladım teşekkür ederim. Kısaca bir süre daha bekleyeceğim yeni PC için.

Reaksiyon puanı
10,549
Anladım teşekkür ederim. Kısaca bir süre daha bekleyeceğim yeni PC için.
Rica ederim.
Suan için dolar 6.90 daha düşer mi çıkar mi buna karar verip öyle almalısınız.
Ancak unutmayın ki dolar 3.20 olduğun da dolar yüksek bekleyelim denildi ve dolar daha da düşmedi. Tamamen sizin fikrinize ve şansınıza kalmış bir şey

Burdurlu94

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Rica ederim.
Suan için dolar 6.90 daha düşer mi çıkar mi buna karar verip öyle almalısınız.
Ancak unutmayın ki dolar 3.20 olduğun da dolar yüksek bekleyelim denildi ve dolar daha da düşmedi. Tamamen sizin fikrinize ve şansınıza kalmış bir şey
Ben beklemeyi tercih edeceğim. 6,80 6,70 sınırına bile düşerse çok iyi olur. Tabi dolar düştüğü halde sistemlere indirim yerine zam yapılmaz ise.

Reaksiyon puanı
10,549
Ben beklemeyi tercih edeceğim. 6,80 6,70 sınırına bile düşerse çok iyi olur. Tabi dolar düştüğü halde sistemlere indirim yerine zam yapılmaz ise.
Artık orasi sizin şansınız ama bende şu hastalık sonrasında biraz düşeceğini düşünüyorum umarım zamlar kapıyı çalmaz? Inşallah gönlünüzce bir sistem toplar güle güle kullanırsınız ?

Burdurlu94

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Artık orasi sizin şansınız ama bende şu hastalık sonrasında biraz düşeceğini düşünüyorum umarım zamlar kapıyı çalmaz? Inşallah gönlünüzce bir sistem toplar güle güle kullanırsınız ?
Teşekkür ederim umarım siz de istediğiniz gibi bir sistem toplarsınız.