Bu kadarda olmaz ttnet

sercan22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 7554
Beyler bu kadarda olmaz artık 2 gündür internetim böyle 8 mbit net limitsiz kullanıyorum adil kullanım kotasını aştım diye oldu galiba ama önceden de böyle oluyordu ertesi gün geçiyordu bu gün yarım saatliğine düzeldi ama sonra tekrar böyle oldu bu nedir beyler bu kadar ttnete sınırsız kelimesinin anlamını öğretmek lazım herhalde..

Resim gözükmezse link: http://www.speedtest.net/result/1854795265.png

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Beyler bu kadarda olmaz artık 2 gündür internetim böyle 8 mbit net limitsiz kullanıyorum adil kullanım kotasını aştım diye oldu galiba ama önceden de böyle oluyordu ertesi gün geçiyordu bu gün yarım saatliğine düzeldi ama sonra tekrar böyle oldu bu nedir beyler bu kadar ttnete sınırsız kelimesinin anlamını öğretmek lazım herhalde..

bundan sonra buna alışmamız lazım. hepimiz bu şartları bilerek imzaladık/imzalattık evrakları. yapacak bir şey.

--- Mesaj Güncellendi ---

1855407724.png

sercan22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bundan sonra buna alışmamız lazım. hepimiz bu şartları bilerek imzaladık/imzalattık evrakları. yapacak bir şey.

--- Mesaj Güncellendi ---

1855407724.png
Eğer böyle devam ederse direk kapattırırım bu neti ben.. Alırım PS3 takılırım daha iyi..

sercan22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sadece akk mağduru olmak bile neti kapattırmaya yeterli yani :D
İndirme yapamıyorum , video izleyemiyorum , dizilerimi takip edemiyorum , 300mb lik bir oyunu indirmek için 1 saatten fazla bekliyorum yeterliden fazlası var burada :D

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
İndirme yapamıyorum , video izleyemiyorum , dizilerimi takip edemiyorum , 300mb lik bir oyunu indirmek için 1 saatten fazla bekliyorum yeterliden fazlası var burada :D

valla senin durumun yine iyi. ben napayım ? 5 pc var ağda. ve akk mağduruyum.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Alla alla bi ben mi akk mağduru olmadım anlamadım 500 gb geçmiş dl hala 16 mbit çatır çatır iniyor :D Neyse büyük konuşmamak lazım ttnet izliyorduk yazdıklarımı görebilir :D

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Sabır dayanmıyor hocam buna allah kimsenin başına vermesin banada ayda yılda 1 kez olurdu cumartesi sabahı bi düşürdüler bidaha da geri gelmedi işte eski hızım :(
Müşteri hizmetlerini bi arayın bakalım durumu izah edin ne diyecekler :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yaa bu AKK dediğiniz şeyin açılımıı

Asalakları Kazıklama Kurumu gibi bişey mi oluyor??...:D

tursoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaa bu AKK dediğiniz şeyin açılımıı

Asalakları Kazıklama Kurumu gibi bişey mi oluyor??...:D

Adil Kullanım Kotası... O kadar adaletliler ki hızı düşürüyorlar ama paket fiyatına zam yapıyorlar. Ama kötü düşünmeyin lütfen. Paramız cebimizde ağırlık yapmasın diye "biz taşırız bize verin" demeye getiriyorlar.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88

Sen demek ki ttnet'in gözüne batmışsın ne indiriyorsun öyle :)

sercan22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler faturayı ödeyince düzelmiyor mu bu net :D Bu sabah ödemiş baba hala aynı ?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Adil Kullanım Noktası'nı bile geçsen, hızın o yüzden bile düşse en az 1 mbit olur. 0,15 mbit ne demek? Olması gereken minimum hızın çok çok altında. Hemen gerekli mecilere şikayette bulunmalısın.

sercan22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adil Kullanım Noktası'nı bile geçsen, hızın o yüzden bile düşse en az 1 mbit olur. 0,15 mbit ne demek? Olması gereken minimum hızın çok çok altında. Hemen gerekli mecilere şikayette bulunmalısın.
Şimdilik çıktı 1mbit'e ama faturayı ödedik hala aynı hız ulan ttnet adamı deli edersin

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
8mbit bağlantım var. modem arayüzünden 22-22 mbite kadar alabileceğim gözükmekte. İDİ. Eve geldim modemi açtım. nette bir yavaşlık söz konusu.hemen modemin arayüzüne girdim. 560 kb bağlantım var. upload 166. ya 1 mbit bile yok. defalarca reset attım nafile. yahu bi *oku becerinde paranızı helal edelim. birde utanmadan zam yapıyorlar. neymiş efendim netdisk hizmeti hede hödö. netdisk de berbat. birkaç defa denedim herneyse. ttnet in başarılı bulduğum tek bir yanı var o da cem yılmaz reklamları. tabı buda görecelidir.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu akk olayı ne kadar saçma bir uygulamadır neden aylık olarak benim hızım düşüyor bide 1 mb çağ dışı hız kullanıyoruz resmen 25gb yada 50gb ne ki ya 8 mb ile 24 saat'de bile indirilebilir uygulayacaksan akk günlük olarak uygula internetin yoğun olduğu saatlerde düşür hızı ya da az para vermiyoruz 55tl bu paraya avrupa ülkelerinde 20 mb 30 mb hızlar alıyor insanlar bizi sömürüyor bu ttnet adamlar tekel olmuş resmen 100tl de yapsa 1mb hızı alternatifi yok denetleyenler de yok bunları galiba bu ne rahatlık bu nasıl hız 1mb i bile tam vermiyorlar işte 2 haftadan beri kullandığım beni çileden çıkaran hızım aşağıda inadına hala indiriyorum 1mb de olsa amaçları ilk başlarda akk uygulamayıp insanları alıştırıp daha farklı tariflere yönlendirmek 8mb sınırsız 115 tl lik limitsiz tarife gibi tarifelere kimse geçiremez beni sizde bu oyuna gelmeyin arkadaşlar.

1857089402.png