Bu ise Benim itirafim

MyDaİsY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar açık sözlü olmak istiyorum şuana kadar hayatım 'da 6-7 kez kız arkadaşım oldu ve aralarından çok ciddi olduğum 1 kişi oldu. Onunla ise 3 yıl beraber olduk.. Ve her aşk gibi bu da bitti anladım ki aşk sevgili ayağı boş bir şey.. Ben buna karar verdim hayatını yaşa kızlarla istediğini hergeleliği yap ama ne yaparsan yap BAĞLANMA! Değer verme Değer gör :) en son ayrıldığım 3 yıl boyunca beraber oldğum kız arkadaşımdan sonra.. Şuan o kadar Kız arkadaşım var ama sadece arkadaş olarak dalgasına bunlar benden bir şey bekliyorlar ama hiç ardıma bakmıyorum dalgamı yaşıyorum umurumda da olmuyor bağlanmıyor değer vermiyorum :) Yani bi gece sesini duymasam bu kişilerin o gece hiç bir sorun olmadan tam gaz devam ediyorum.. Hayat bu işte :D Acı çekmelere de son düşüncelere de son herşeye son takıl dalganı yaşa hayatını Her şey kız aşk değil ki Dostlarım arkadaşlarım can kardeşleri de insana yetebiliyor unutmayın + siz ne kadar onlara ilgi göstermez iseniz onlar size 1 adım daha atıyor :flowers:

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
yani bi uçan bi kaçan modundasın :D

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bu nasıl bi zihniyet ya bence senin evlenmen sakıncalı...

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Şu anki psikoloji ile evlenirse daha kötü olur bence :D

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Çok doğru düşüncenden tebrik ederim seni haklısın...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Arkadaşlar açık sözlü olmak istiyorum şuana kadar hayatım 'da 6-7 kez kız arkadaşım oldu ve aralarından çok ciddi olduğum 1 kişi oldu. Onunla ise 3 yıl beraber olduk.. Ve her aşk gibi bu da bitti anladım ki aşk sevgili ayağı boş bir şey.. Ben buna karar verdim hayatını yaşa kızlarla istediğini hergeleliği yap ama ne yaparsan yap BAĞLANMA! Değer verme Değer gör :) en son ayrıldığım 3 yıl boyunca beraber oldğum kız arkadaşımdan sonra.. Şuan o kadar Kız arkadaşım var ama sadece arkadaş olarak dalgasına bunlar benden bir şey bekliyorlar ama hiç ardıma bakmıyorum dalgamı yaşıyorum umurumda da olmuyor bağlanmıyor değer vermiyorum :) Yani bi gece sesini duymasam bu kişilerin o gece hiç bir sorun olmadan tam gaz devam ediyorum.. Hayat bu işte :D Acı çekmelere de son düşüncelere de son herşeye son takıl dalganı yaşa hayatını Her şey kız aşk değil ki Dostlarım arkadaşlarım can kardeşleri de insana yetebiliyor unutmayın + siz ne kadar onlara ilgi göstermez iseniz onlar size 1 adım daha atıyor :flowers:

Aynısının erkekler için olanını kendime alabilir miyim? :D

Boş cidden bu işler. Arkadaşlarına da değer vermeyeceksin. 12 yıllık arkadaşım arkamdan (Affınıza sığınarak söylüyorum.) "k*ş*r" diyecek kadar ileri gitti ve bir kerede sildim.

Bunu bana diyen kız, hayatımda bir tane erkek arkadaşım olmuşken bana diyebiliyor ve sözde 12 yıllık arkadaş işte...

Erkek arkadaş olarak da yüzüm gülmedi. Güveniyorsun, güvenmiyor; istemiyorsun, istiyor...

Sonra O'ndan da ayrıldım. Çünkü ileriye dönük bir yaşamım olmayacaktı.

Sokarım böyle işe. :D

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
kısaca s...s...s...s... deriz ;) açıklamasını yaparsam beni SDN değil komple Türktelekom banlar ;)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Aynısının erkekler için olanını kendime alabilir miyim? :D

Boş cidden bu işler. Arkadaşlarına da değer vermeyeceksin. 12 yıllık arkadaşım arkamdan (Affınıza sığınarak söylüyorum.) "k*ş*r" diyecek kadar ileri gitti ve bir kerede sildim.

Bunu bana diyen kız, hayatımda bir tane erkek arkadaşım olmuşken bana diyebiliyor ve sözde 12 yıllık arkadaş işte...

Erkek arkadaş olarak da yüzüm gülmedi. Güveniyorsun, güvenmiyor; istemiyorsun, istiyor...

Sonra O'ndan da ayrıldım. Çünkü ileriye dönük bir yaşamım olmayacaktı.

Sokarım böyle işe. :D

Şimdi nasulsun :D

yer__6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok doğrusun düşüncelerinde senin yasadın olayı bende 6 ay kadar önce yasadım ve aynı senin gibi düşünüyorum hatta bu durumu anlatan cok güzel bi şiir var belki duymuşsudur ama duymadıysan kesin dinle youtube dan felan.

Can Yücel : Bağlanmaycaksın

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Hani bağlanmayacaksın dedin ya :D Sen bağlısın ama :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ben bağlıyım ama istediğim kadar. :)

Sadakatsizlik anlaşılmasın bu lafımdan. Sarhoş olmak istediğim kadar sarhoşum diyelim şuna. :)

Emin misin :) Sanki birazcık acı çekiyosun da neyse tamam sustum :) :flowers::clover:

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar açık sözlü olmak istiyorum şuana kadar hayatım 'da 6-7 kez kız arkadaşım oldu ve aralarından çok ciddi olduğum 1 kişi oldu. Onunla ise 3 yıl beraber olduk.. Ve her aşk gibi bu da bitti anladım ki aşk sevgili ayağı boş bir şey.. Ben buna karar verdim hayatını yaşa kızlarla istediğini hergeleliği yap ama ne yaparsan yap BAĞLANMA!
Ciddi olduğunuda gerçekten sevmiş olsaydın 3 yıl değil 33 yıl geçse bırakmazdın . Kusura bakma ama arkadaşım bence sen hep öylesine takılmışsın :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Emin misin :) Sanki birazcık acı çekiyosun da neyse tamam sustum :) :flowers::clover:

Acı çekiyorum, orası doğru. Çünkü asla emin olamıyorsun ne zaman ne olacağından. Bağlanma isteği var ama "Ya biterse?" korkusundan dolayı bir belirsizlik yaşıyor insan ve ben şahsen belirsizlikten nefret ederim. :)