Bu iran haberleri de ne

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Uzun dönemdir İran Haberli forumda yavaş yavaş veriliyor... ve haddinden fazla var... Ben buna dikkat çekmek için o konuların bir kaçına cevap yazdım... Ve cevap yazdıklarım yani bu gün gündeme gelen İran konuları toplam SDN deki İRAN konularının 100 de 1 i bile değil... Bunun sıradan bir şey olduğunu düşünmüyorum... Psikolojik harekat, propaganda, herşey olabilir... Neden Herhangi başka bir ülke değil de İRAN...

Buna dikkat çekmekti benim maksadım...

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
yok itirazım, şikayetim yok da, neden bu kadar fazla onu merak ettim.

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bu konuları acan kısler aynı rumuzdaysa tepkısını alalım

---------- Post added at 18:34 ---------- Previous post was at 18:30 ----------

http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/15537-israil-iran-savasini-kim-kazanir-2.html su konu hıc cevap yazılmadıgı halde nasıl hortlatılmıs en son 2007 yılnda yazılmıs

---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:34 ----------

forumdakı iran konuların acılma tarıhı 2007-2008 yılları arasında fakat neden cevap yazılmadıgı halde one getırılıyor?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
İran'lı Birileri Var Aramızda Demekki :) Bütün İran'la İlgili Konulara Cevap Yazıyor

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Öküz altında buzağı aramaya gerek yok bence.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
İran konuları fazla olması şaşırtıcı.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hakikaten cevap yazılmayıp 2007 yılının konuları açılmıştı uelen dedim SDn ye İranlılar saldırdı sandım yav:w00t::biggrin:

mühendis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
banada ılgınç geliyor propaganda kokuyor.iran sunu yaptı şunu etti.iran israil savasını kım kazanır.bence bır arastırmak gerekır.iranı sevmedıgımden degıl ama sankı bırı iran propagandası yapıyor.

Black Wolf

Doçent
Reaksiyon puanı
8
İran forum yönetimini ele geçirdi ve bütün görevlileri kaçırdı. Şuanda bizm belleğimizi iranla dolduruyor bu kesin hahahaha :D

devkazanı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
füze kalkanı projesi ileri tarihlerde (belki 10 yıl belki 50 yıl bilemem) irana bir amerikan saldırısını ön hazırlıkları diye düşünüyorum. Artık en büyük düşman İslam ise şuan dünyada islamın kalesi yıkılmalıdır değil mi.Uzun vadede bir savaş yakındır. İranın nükleer güce erişmemesini bu yüzden istiyorlar.çünkü çıkacak bir savaşta eğer İrana karşı nükleer silah kullanırlar ve iran karşılık verirse bu dünyanın sonu olur bunu istemezler.Çünkü kendileride yok olurlar.
Bir an öncede saldırabilirler belli olmaz.Ama Türkiyeyi yanlarına çekmeleri lazım.Bir müslüman ülkeyi İran aleyhine haberlerle,dezenformasyonla,propagandayla yani psikolojik savaş teknikleri ile toplumu irana karşı duyarsız hale getirmeye çalışabilirler.(ki yıllrdır yapılır-örnek recm olayları,idamlar)Şuan çini ve rusyayı bağladılar zaten.Sadece aerika uzakta senin toprağında savaş çıkmayacak biz zarar görecez diye amerikadan taviz koparmaya çalışabilirler.

İnşallah fazla zorlamamışımdır.

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
38
ya arkadaşlar koskoca nato toplanmış iranı nasıl zapt ederiz diye kafa yoruyor iranda inadına füze şov yapıyor siz niye haber oluyor diyorsunuz adamlar şu sıralar popüler yadırgamamak lazım
körfez savaşından öncede saddam popülerdi ya hadi hayırlısı

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
İran SDN'yi satın aldı. Artık Troy'a değil Ahmedinejad'a bağlıyız :D Arkadaşlar bunu yapan üyeler. Eğer İran'la ilgili konulardan rahatsızsanız o üyelerin yolundan gidip sizde ülkemizle ve tarihle ilgili başka konular açabilirsiniz. Çözümü bu kadar basit. Ana sayfada İran teknolojileriyle ilgili haberler yayınlanmaya başlarsa o zaman komplo teorilerine başlayın. Ateşe ateşle karşılık var diye bir deyim vardır bilirsiniz :)