Falcaocu efekeskin0
Doçent
asus rx580 30 ay garantili | Oyuncu Market
Alınır mı? adam 3 aydır kullanıyor.
oyuncu markette öyle bir şey var aldıktan sonra test edip onaylıyorsun öyle satın almış oluyorsun.Hocam kartın çalıştığına dair hiç kanıt yok bilemezsin.
Temize benziyor hocam. İndirim oluyor mu bu satış platformunda? Oluyorsa bi 100 150 indirse güzel fiyat olur.oyuncu markette öyle bir şey var aldıktan sonra test edip onaylıyorsun öyle satın almış oluyorsun.
pazarlık olmaz diyor, zaten 1700tlden 1250tlye çekmişTemize benziyor hocam. İndirim oluyor mu bu satış platformunda? Oluyorsa bi 100 150 indirse güzel fiyat olur.
sağol , iyi akşamlar.Alınabilir hocam güzel ekran kartı. Dilediğiniz olur umarım iyi akşamlar .
bu zamanda rx 580 e 1250 tl vermek biraz ölü yatırıma girer ! 2017 kartına bilmiyorum. Asus 3 yıl değil 2 yıl garanti veriyor bu arada. Emin olamadım.asus rx580 30 ay garantili | Oyuncu Market
N11 de sanırım 3 yıl hocam. Ama tam hatırlamıyorum.bu zamanda rx 580 e 1250 tl vermek biraz ölü yatırıma girer ! 2017 kartına bilmiyorum. Asus 3 yıl değil 2 yıl garanti veriyor bu arada. Emin olamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 yıl 36 ay ediyor. Satıcı 3 ay kullandığını söylemiş. 36-3=33 ediyor. Nasıl oluyor da kartın 30 ay garantisi kalıyor.N11 de sanırım 3 yıl hocam. Ama tam hatırlamıyorum.
bu zamanda rx 580 e 1250 tl vermek biraz ölü yatırıma girer ! 2017 kartına bilmiyorum. Asus 3 yıl değil 2 yıl garanti veriyor bu arada. Emin olamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düşündürücü3 yıl 36 ay ediyor. Satıcı 3 ay kullandığını söylemiş. 36-3=33 ediyor. Nasıl oluyor da kartın 30 ay garantisi kalıyor.