- Konuyu başlatan
Hayırlı olsun. Biraz araştırdım ben de. Gerçekten şahane bir laptop.Arkadaşlar laptobu aldım. Harika bir laptop. Çok hızlı ve şık. Malzeme kalitesi üst düzey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Eyvallah teşekkürler. Oyun denemedim ama normal driver birşeyler kurarken hem pilde hem şarjdayken sanki fan çalışmıyor. O kadar sessiz. Özellikle marka kalite bazında tavsiye ederim.Hayırlı olsun. Biraz araştırdım ben de. Gerçekten şahane bir laptop.
Ekranın hz oranından tut, klavyenin güzelliğine kadar yok yok.
Üstelik tasarım harikası. Ben de alacağım. Aklımda ki fikir APU sistemimi satmak gibi duruyor. Üstüne ekleyip alacağım.
Hayırlı olsun tekrardan. Maaşallah.
Bende bundan aldım hangi driverları kurdun benim hoparlörden bir şey dinlerken pat pat ses geliyorEyvallah teşekkürler. Oyun denemedim ama normal driver birşeyler kurarken hem pilde hem şarjdayken sanki fan çalışmıyor. O kadar sessiz. Özellikle marka kalite bazında tavsiye ederim.
Sonradan Asus rog strix g15 aldım. Arkadaşa aldık msi olanı o da ses çok kötü diye iade etti.Bende bundan aldım hangi driverları kurdun benim hoparlörden bir şey dinlerken pat pat ses geliyor