• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

bu iki işlemciden hangisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hangisini tercih edersiniz

• Amd Ryzen 3 3100

• Amd Ryzen 5 2600

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Teşekkür ederim. r5 2600 tercih edicem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı fiyata bunu buldum
AMD Ryzen 5 3500 3.60 Ghz 6 Çekirdek 16MB AM4 7nm İşlemci(Tray,Kutusuz)

Ryzen 5 2600 / 1600 12nm'den yanayım. Çünkü çoklu çekirdekli programlarda ve saf güç olarak benim bildiklerime göre daha iyi sonuç vermekte.

• Beğen
Tepkiler: STB
hocam şimdilik bütçe bunu gerektirdi daha sonra değiştiriceğim.
Kesinlikle ekran kartı ve ram yetersiz bu sistemle fazla gitmez sizin yerinizde olsam para biriktirip daha iyi sistem alırdım şimdi alıcaksınız yükseltene kadar bi işe yaramayacak para boşa gitmesindense 6-7 bine biriktirip alırdım

• Beğen
Kesinlikle ekran kartı ve ram yetersiz bu sistemle fazla gitmez sizin yerinizde olsam para biriktirip daha iyi sistem alırdım şimdi alıcaksınız yükseltene kadar bi işe yaramayacak para boşa gitmesindense 6-7 bine biriktirip alırdım
hocam bilgisayara ihtiyacım var şu an kullandığım pc çok eski artı ekran gidip geliyor derslere filan katılmak için şimdilik alıyorum. İşlemciyi bilerek yüksek tuttum sornadan ekran kartı filan hepsini değiştiricem yavaş yavaş.

hocam bilgisayara ihtiyacım var şu an kullandığım pc çok eski artı ekran gidip geliyor derslere filan katılmak için şimdilik alıyorum. İşlemciyi bilerek yüksek tuttum sornadan ekran kartı filan hepsini değiştiricem yavaş yavaş.
O zaman ryzen 5 li sistemi alın ama önceliğiniz ekran kartı yükseltmek olsun

• Beğen
Hocam ikisi arasından tercih yapmak gerekirse 2600 daha iyi olur. R3 3100 4 core 8 threadken 2600 6 core 12 thread bir işlemcidir.

• Beğen