Geçmişlleerr olsun.guarsien ben bu hesaba geçirmek istiyorum eskiden onu kullanıyordum böyle bir şey mümkün mü?
Hesabın birine 49 dk önce girilmiş diğerine 48 nasıl kayıp oluyor bu ?Hiç böyle bir kayıp görmedim. 1 dk arayla.@MrtAltg, arkadaş hesabını kaybetmiş. Banla bir alakası yok bunun. Arkadaşın 2 hesabı da birleştirilirse bu sorun çözülür.
En ufak dediğiniz olay kurallarda açıkça belirtilen multi-hesap açma. Gerekeni yapmıyorlar mı?Yönetim biraz gergin sanki. En ufak olayda ban nidalarından geçilmiyor. Biraz sakin olun.
Yok gerginlik yok lakin kurallar açık ve net en önemlisi Türkçe ve her forumda olan birşey sadece bize özgü değil yani halen bunu bile bile yapılıyorsa art niyetir ki o da artık gerginliği hak eder.Yönetim biraz gergin sanki. En ufak olayda ban nidalarından geçilmiyor. Biraz sakin olun.
Yönetim biraz gergin sanki. En ufak olayda ban nidalarından geçilmiyor. Biraz sakin olun.
Teşekkürler. ??17) Forumlarda iki farklı takma ad ve/veya hesap sahibi olmanız yasaktır. Tek bir hesap ile girmeniz, dolaşmanız ve mesaj atmanıza izin verilmektedir. Bunun dışında birden fazla üyeliği bulunan kişilerin hesapları kapatılabilir. Size ait hesabınıza herhangi bir ceza verilmişse, ceza süreniz boyunca başka bir hesapla foruma giriş yapmanız yasaktır ve fark edildiği anda asıl hesabınıza ek 7 günlük uzaklaştırma cezası verilmektedir.
15.Birden fazla hesap açmak yasaktır.
6- Forum Yönetimi, aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle giriş yaptığını tespit etmesi durumunda, kişinin mesajlarını silme ve foruma girişini yasaklama hakkına sahiptir. Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar, başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa siteden uzaklaştırılabilirler.
Üç farklı siteden kurallar
@ömerim55 Bunlardan en sonuncusun senin bulunduğun sitenin kuralı