Bu Hangi Renk Göz Oluyor?

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Ben erkeklerde benden başka kimsede niye yok diyorum halimden memnunum yani:) Şaka bir yana bal köpüğü göz rengini ilk defa duydum. Araştırmaya devam. Mesaj yazanlara teşekkürler ;)

Aydınlıkta yeşil gözümü kaplıyor.Karanlıkta açık kahverengi,kenarları yeşil oluyor. Tamam, kesinlikle şu renk diyemediğim için konuyu açtım. çünkü dediğim gibi çevremdeki kimseyle aynı renk değil, ki ona sorabileyim

Bir kaç gün önce sitenin birine üye olurken göz rengi olarak. Mavi-Kahverengi, Yeşil-kahverengi gibi iki renklilerde vardı. Yani tek değilsin. Az önce wikiye göz attım. kehribar, gri ve kırmızı gözü yeni öğrendim. Sende bunlardan var mı? :)
Ayrıca açık göz rengi koyu renklere göre kusurları olabiliyor. Mesela açık renkli gözler ışığa daha hassas. Açık renkli göz pigment (tüm nesnelerin renklerini oluşturan moleküllerdir) eksikliğinden kaynaklanıyor. Mavi göz mutasyon sonucu oluşmuş. Yeşil de öyle.
Hastalığı bile var. Albinizm veya akşınlık.
Şunların hepsi kardeş.
Albino_girl_honduras.jpg

Sana fazla kurcalama dedim ama. Bozulur. :laugh:

Shadow`

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dünyada bir tek bende var gibi bir iddiam yok :D Burada daha önce rastlamadım merakımdan şeettim :) Fotodaki kızın gözü kırmızı çıkmış gibi şuan kimsede kırmızı göz yok.
sanırım?
bunu saymazsak tabi :D
[video=youtube;JDpLUXELS7A]http://www.youtube.com/watch?v=JDpLUXELS7A[/video]

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Dünyada bir tek bende var gibi bir iddiam yok :D Burada daha önce rastlamadım merakımdan şeettim :) Fotodaki kızın gözü kırmızı çıkmış gibi şuan kimsede kırmızı göz yok.
sanırım?
bunu saymazsak tabi :D
[video=youtube;JDpLUXELS7A]http://www.youtube.com/watch?v=JDpLUXELS7A[/video]

Ben saydım bunu. 1 de bitti.

mcandan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gözü bi kendi kendine bırak , dinlensin kararsız kalmış gibi :D

Shadow`

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sadece gözünün resminden değil vesikalıktan bile anlardık rengini :D Elbette aynı renk olan vardır, sadece Merak :P