Bugün çıkacak bir hazır sistemin incelemesi

rgbsizhayat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SİSTEM BU SAAT 19:30 DA 35K DAN SATIŞA ÇIKARILACAK

Öncelikli olarak herkes istediği markayı modeli almakta özgür
bütçesi olan gider suprim x alır rog astral alır ama
bu tarz sistemler dar bütçe ile bir şeyler yapabilme arzusunda olan insanlar için geliştiriliyor
bu açıdan bakarak eleştiri yapmak lazım

işlemci 40k altı sistem için vazgeçilmez bir ürün zaten (40k üstündeki sistemde kullanılmaz demiyorum)

ram en ideal frekans cl değerindeki ramlerden biri 2x16 olması güzeldir bütçe doğrultusunda yükseltilebilir ama olmadı diye dünyanın sonu değildir gayet te iş görür bir süre

ssd iş görür

ekran kartı 5060 ti da 8 gb versiyona kaçılmamış ki bir anlamı olmazdı zaten

kasa 600w psu ile geliyor aslında gayet yeterli de bu sistem için ama
bazen doğruluğu olsa da olmasa da bazı ürünlerde psikolojik beklentiler ve sınırlar var
650w lık bir ürün bu sistemde psikolojik tatminkarlık olarak daha etkili olacaktır ki 128 tl farkla da bu seçenek konulmuş

BURADA TEK ELEŞTİRECEĞİM
ANAKART B650M-R OLSA ŞEKER GİBİ OLACAKMIŞ
Ama malesef bu model bırakın bu firmayı bazı distribütörlerin bile elinde mevcut değil şu an

Hazır sistemleri tek tek almaya göre daha avantajlı fiyatı olduğu için tercih ediyoruz çoğunlukla

burda da ürünleri tek tek hesaplasam elbetteki hazır sistem daha avantajlı olacaktır ama ben burada başka bir şey yaptım

tek tek toplarken maliyetleri düşürmek adına ne yapabilirdim dedim

AYNI İŞLEMCİ 5700 TL

SOĞUTUCU BU ÜRÜN DEĞİL DE DAHA UYGUN FİYATLI DARK X123 ALSAM DEDİM 650 TL

BU ANAKART 4750 TL YE SATILIYOR AMA BUNDAN DAHA İYİ B650M-R 4500 E SATILDIĞI İÇİN BU FİYATI REEL ALMIYORUM PİYASADAKİ EN UCUZ B650 ANAKARTI KOYDUM 3680 TL

RAM AYNI KOYUYORUM 2600 TL

SSD AYNI KOYUYORUM 2800 TL

KASA AYNISI DA OLUR MUADİL DE OLUR 3000 TL DİYORUM

EKRAN KARTI 9060XT 16 GB 18000 TL (Sistemde 5060 ti 16 gb var açıklamasını yapacağım)

TOPLAM 33730

EKRAN KARTINA GELELİM
ekran kartı perakende fiyatları üzerinden karşılaştırma yaptığımız iki model var bu aralar çoklukla

9060xt vs 5060 ti 16 gb versiyonları
arada 4500 tl gibi bir fiyat farkı var
bizler çoğunlukla 5060 ti bir tık daha iyi olsa da aradaki fiyat farkına değecek performans farkı yok onun icin 9060xt alın diyoruz ben de burada tek tek toplama sistemimi 9060 xt den yapacam

TEK TEK TOPLADIĞIMDA BAZI ÜRÜNLERİ DÜŞÜRDÜĞÜMDE DAHİ 33730 TUTUYOR
BU ÜRÜN 5060 Tİ LI BİR ÜRÜN35K YA

kabul edilebilir değerlendirilebilir bir ürün duruyor

KİMSENİN REKLAMINI YAPMA ÇALIŞMAM YOK
TATMİN ETMESE ELEŞTİRİRİM
Herkes mantıklı verilerle elbetteki eleştirme ve karşıt görüş bildirme hakkına sahiptir

1760433470811.png