Bu Görüntüler Vahşet İçeriyor

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Yakın zamanda satışa sunulacak olan Alien vs. Predator için öyle bir trailer yayınlandı ki, görenlerin ağzı açık kalıyor. Zira bu videodaki vahşet düzeyi, 16 yaşından küçük kullanıcılara göre değil.

Bilimkurgu ve gerilim türlerinin en beğenilen karakterlerini bir araya getiren Alien vs. Predator, eğer bir ertelemeye tabii tutulmazsa, 16 Şubat 2010'da PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için raflarda boy gösterecek. Özellikle bilgisayar kullanıcıları için DirectX 11 desteğiyle gelecek olan yapım için yeni bir trailer yayınlandı.

"Kill Moves" adı verilen videoda, oyundaki karakterlerin ölüm sahnelerinden bir demek yer alıyor. Bir hayli vahşet içeren bu trailer'ı, 16 yaşından ufak kullanıcıların izlemelerini tavsiye etmiyoruz.

+16

[SDNTV]http://trailers-ll.gametrailers.com/gt_vault/10843/t_aliensvp_uk_killm.flv[/SDNTV]

Oyunda, Alien, Predator ve İnsan ırklarına ait 3 farklı senaryo modu bulabileceğiz...

:: DirectX 11 destekli Alien vs. Predator oyunu, sizce başarılı olabilecek mi?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

AdReNaLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
3
4 gözle bekliyorum...başarıdanda öte bişi olacak :)

tolgacakiroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ya boyle oyunlar zevk vermekten cok icimi tuhaf ediyor. Her an bir yerden canavar cikacak ta canim azalacak diye korkuyorum. :D (Bilgisayarim kaldirmaz bu oyunu demiyor da bahane buluyor)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ya boyle oyunlar zevk vermekten cok icimi tuhaf ediyor. Her an bir yerden canavar cikacak ta canim azalacak diye korkuyorum. :D (Bilgisayarim kaldirmaz bu oyunu demiyor da bahane buluyor)

Hehe. :) Benzer bir yorumu da ben yapacaktım. :)

Bu video da +16 filan değil. Bu oyun yapımcıları vahşet görmemiş sanırım. :)

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
evet vahşet falan yok. iki kan sahnesi var onuda zaten sürekli tvlerde görüyoruz...

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Hehe. :) Benzer bir yorumu da ben yapacaktım. :)

Bu video da +16 filan değil. Bu oyun yapımcıları vahşet görmemiş sanırım. :)

Oyunu bir süredir test ediyoruz, yapımın içindeki şiddet muhteşem. Mesela Predator ile bir insanın tutup havaya kaldırıyoruz ve kafasını canlı canlı kopartıyoruz. Fimlerinde bile böyle etkileyici bir sahne görmemiştim.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Oyunu bir süredir test ediyoruz, yapımın içindeki şiddet muhteşem. Mesela Predator ile bir insanın tutup havaya kaldırıyoruz ve kafasını canlı canlı kopartıyoruz. Fimlerinde bile böyle etkileyici bir sahne görmemiştim.

Sizin insanları seçip predator'ların kıçını tekmelemenizi beklerdim ama neyse çıksın ben yaparım zevkle :thumbup1:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Vay güzel oyun.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
3 ırktada oldukça eğlenceli dakikalar geçireceğiz :D Yaşasın alienler :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

Peki bunun görüntülerini forumda paylaşabilir misiniz? Veya Facebook sayfanızda?

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Peki bunun görüntülerini forumda paylaşabilir misiniz? Veya Facebook sayfanızda?

Ne yazık ki hala yapım aşamasında kopya olduğu için yasak. Ama 10 sene önce oynadığım ilk iki oyunla karşılaştırınca, yapım çok daha çevik dinamik ve eğlenceli olmuş. Predator'a zıplama özelliği koymuşlar mesela 5-10 metre ileriye zıplıyorsun. Özellikle görünmezlik efekti çok güzel olmuş.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Bu video da +16 filan değil. Bu oyun yapımcıları vahşet görmemiş sanırım.
yaş sınırını pegi.info nun koymasıyla oyun yapımcılarının vahşet görmesinin ne ilgisi var
ayrıca vidyo başlarken +18 yazıyor koskoca +16 olan sdn nin uygun gördüğü yaş sınırlaması..
böyle olunca ya : sdn editörüne sen vahşet görmemişsin demen gerekir yada pegi info abartmış yaş sınırlamasını diyebilirsin.. oyun yapımcılarının yaş sınırlamasıyla bir ilgisi yokdur.. oyun yapımcıları oyunu yapar pegi veya ESRB yaş sınırlamasını koyar..

vidyoda 31. saniyede insanı havaya kaldırıp kafasını parçalarken bir kesit var
41.saniyedede alienle kafasını yerken ki bir kesit var...

son saniyelerde predatörün gülüşü harika
sesler oldukça kaliteli anlaşılan..

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Painkiller'e mi benziyor sanki ?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
yaş sınırını pegi.info nun koymasıyla oyun yapımcılarının vahşet görmesinin ne ilgisi var
ayrıca vidyo başlarken +18 yazıyor koskoca +16 olan sdn nin uygun gördüğü yaş sınırlaması..
böyle olunca ya : sdn editörüne sen vahşet görmemişsin demen gerekir yada pegi info abartmış yaş sınırlamasını diyebilirsin.. oyun yapımcılarının yaş sınırlamasıyla bir ilgisi yokdur.. oyun yapımcıları oyunu yapar pegi veya ESRB yaş sınırlamasını koyar..

vidyoda 31. saniyede insanı havaya kaldırıp kafasını parçalarken bir kesit var
41.saniyedede alienle kafasını yerken ki bir kesit var...

Videonun başında + kaç yazdığına dikkat etmedim açıkçası. Sonuçta görüntüler +16 bile değil bana göre. :)

Oyun yapımcılarıyla şöyle bir alakası var. Yapımcılar bu oyunu yaş sınırlaması konulacak şekilde hazırlamaya çalışmışlar. Yani sözde vahşet içeren bir oyun. Ben de videoya bakarak bir vahşet göremediğimi belirttim. Buradaki yanlış nerede acaba? :)

(Dipnot: İnsanların algıları farklıdır.)

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
ilginç gerçekten tıp mı okuyon sen
adamların kafası parçalanıyor kadının bel üstü ile bel altı 2 parçaya ayrılıyor..
tutup boğazını kesiyor vs vs..

ayrıca bu trailerda olmamış olabilir ama karanlık dar koridorlarda yürürken derisi yüzülmüş olarak tavana asılmış insanlar görürsek oyunda şaşırmamak lazım (bkz. aliens vs. predator 2)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Hayır ama böyle şeyleri fazlasıyla gördüğümden özellikle çizgilerden oluşanlar etkilemiyor artık. :)

Videoda da hızlı ve kısa kısa gösterdiği için söylendiği etkiyi yaratmadığını belirteyim.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Videoda da hızlı ve kısa kısa gösterdiği için söylendiği etkiyi yaratmadığını belirteyim.

evet farkettim bende oyunda çok daha iğrenç olacakdır.. neyse fazla kalmadı çıkmasına..