consifedar
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 625
Böyle bir video buldum.Bu iş gerçekten doğru mudur?
Eski bir bilgisiyar zaten amacım para kazanmak da değil bi denemek istemiştim sağolunVideoya bakmadım ama başlıktan anladığım kadarıyla, mining yapıyorlar. Eğer dediğim gibi ise tek bilgisayarla pek birşey kazanamazsınız parça ömrünü kısaltmaktan başka bir işe yaramaz.
Ekran kartını aşırı yoran bir işlem bu, uğraşmayın değmez. Bunu yapanlar da zaten 10-20 tane sistemle yapıyor en az.Eski bir bilgisiyar zaten amacım para kazanmak da değil bi denemek istemiştim sağolun
mesela ben cloud minig yaptım olay şu telefona uygulamıyı yukluyorum her gun bı kere gırıyom arkada para birimi birikiyor etn kullanıyordum ben 1 ayda 24 lira kazandım BULUT MİNİG DE PARA VAR bu videodaki boş işBöyle bir video buldum.Bu iş gerçekten doğru mudur?
hem cloud minig internet falan harcamaz sistemi zorlamaz genelde mıllet telefonda kullanır para kazanmak isterseniz bakın derimBöyle bir video buldum.Bu iş gerçekten doğru mudur?
Cloud Mining nasıl birşey ben nasıl başlayabilirim bu olayamesela ben cloud minig yaptım olay şu telefona uygulamıyı yukluyorum her gun bı kere gırıyom arkada para birimi birikiyor etn kullanıyordum ben 1 ayda 24 lira kazandım BULUT MİNİG DE PARA VAR bu videodaki boş iş
Mesaj otomatik birleştirildi:
hem cloud minig internet falan harcamaz sistemi zorlamaz genelde mıllet telefonda kullanır para kazanmak isterseniz bakın derim
bunu benim anlatmam yanlış olur kendiniz yotubedan araştırın piyasa baya çeşitli şeyler var bu konu hakkında yani size yanlış bilgi vermek istemem eğer ticari zekanız varsa alıp satadabilirsinizCloud Mining nasıl birşey ben nasıl başlayabilirim bu olaya
Size de çok soruyorum ama bu işler yasaldır di mi bir sorun çıkmasınbunu benim anlatmam yanlış olur kendiniz yotubedan araştırın piyasa baya çeşitli şeyler var bu konu hakkında yani size yanlış bilgi vermek istemem eğer ticari zekanız varsa alıp satadabilirsiniz
hayır tabiki yasal merak etmeyin bişey olmazSize de çok soruyorum ama bu işler yasaldır di mi bir sorun çıkmasın
Ekran kartım olsa satmayı planlayabilirdimBunun yerine ekran kartinizi hurdaciya satarak daha iyi kar yapabilirsiniz.