Bu gence staj hakkında bilgi lazım :( ?

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben sabancı anadolu teknik nilişim bölümü 10. sınıf öğrencisiyim.Benım yazın stajım var 15 günlük (ki ben 2 3 ay yapmayı düşünüyorum) Yazılım şirketlerine mi gitsem yoksa çarşıdaki bir bilgisayarcıya mı ? Bizim sınıfta abartmıyorum pascal ı yapan 3 kişi var ben ve 2 arkadaşım.(nedendir bilmiyorum sanırım sınıftaki kimse ilerideki tercihini yazılımcılıktan yana tutmuyor.Yada biz çok zekiyiz :P ) Ama benim hedefim yazılımcı olmak.ama öğretmene sorduğumda yazılım şirketleri ilgilenmez dedi.Şef sorduğumda ikiside fark etmez dedi.. Çok kararsızım sizce hangisi benim için iyi olur ?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
stajer öğrenci alan yazılım firması bulursan git tabi iyi tecrübe olur. Birde senin okul Beşiktaş yıldızdaki sabancı anadolumu ??

ŞAHİN52-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aslında bi yandan doğru büyük yazılım şirketlerinde iş bulsan bile ilgilenmezler pek. belki şansına iyisinede denk gelirsin ama karar senin :) yazı tura at :D

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Yazılım firmalarıyla nasıl görüşeceğine bağlı.Bende lise ve üni'de yazılım okudum, fakat hani derler ya insan sevdiği işi yapmalı ben şuan sistemciyim. Sistem ve Ağ uzmanı olarak ilerliyorum.Eğer hoşuna gidiyorsa yazılım işinde devam et ve yazılım firmasında çalış.Teknik servismi olmak istiyorsun yazılımcı mı ?

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yazılımcı :S Kocaeli izmit'te bizim lise :) internetten araştırmama göre 4 5 tane yazılım şirketi var yakında (sitesi olan) ŞİMDİ bende bir forum var direk gidip soruyum mu ? yoksa netten e-posta atarakmı sormalıyım :D ??