Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Ya İnstagramdada karşıma çıktı anlamadım başka tavuklada ladese girebilirler.Arkadaşlar bu fotografta bir mantık hatası varmış nedir sizce ?
Bende öyle dedim ama daha önce tavuk yemiş olabilirler falan diyolar ?Tavuğu yemeden nasıl lades girmişler? Bence bu
Bende orada gördüm. Cevaplar tatmin etmedi dedim foruma sorayım da bir beyin fırtınası yapalım ??Ya İnstagramdada karşıma çıktı anlamadım başka tavuklada ladese girebilirler.
Mantık hatasını tavuk harici bulamadım ama mavi saç güzelmiş...Arkadaşlar bu fotografta bir mantık hatası varmış nedir sizce ?
??Mantık hatasını tavuk harici bulamadım ama mavi saç güzelmiş...
Benimkide griydi bir zamanlar ?Mantık hatasını tavuk harici bulamadım ama mavi saç güzelmiş...
Çok güzel olmuş, bende mavi yapmak isterdim ama izin vermezler. Aileyle yaşamak zorBenimkide griydi bir zamanlar
Biraz daha büyünce kendi hayatını kurunca yaparsın ???Çok güzel olmuş, bende mavi yapmak isterdim ama izin vermezler. Aileyle yaşamak zor
Çok güzel olmuş, bende mavi yapmak isterdim ama izin vermezler. Aileyle yaşamak zor
Onu nasıl gördün ya ??Ben Görümcesine hizmet eden sahteden gülen bir yeni gelin resmi gördüm Mantıksızlık yok gibi