Bu fotoğrafı hiç görmediniz

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
90299.jpg

Bu fotoğrafı hiç görmediniz
16 Ağustos 2009 Pazar 09:02
Öcalan savunmasında "Elime hiç silah almadım" demişti. Ama kendi sitesinde bu iddiası yalanlandı. İşte silahlı Öcalan;

Dün PKK’nın terör eylemlerine başlamasının 25’inci yıldönümüydü. Eruh’ta düzenlenen şenliğe 30 bin kişi katılırken, PKK da internet sitesine Abdullah Öcalan’ın Suriye’de omzunda ABD yapımı M-16 tüfeği ile çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı.
Öcalan İmralı’daki savunmasında “Elime hiç silah almadım” demişti...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Silahınla boğacan onu var ya it herif kalleşler asın şunu işte kurtulun zaten gücümüz yetiyor pkkya baştan şunu asacaksınız sonra olacak herşey.

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
vay mal lar kendi kendilerini yalancı çıkarıyorlar:D

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
görmediğimiz için mutsuz olduğumuz söylenemez.!

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ya hazır toplanmışken bu itlerin hepsini tarayacaktık bak ne güzel olurdu :D

birkanates

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
su adi herifide yasatiyorlarya okadar sinir oluyorumki onca askerimize vatandasimiza yazik bide utanmadan adama sayin ... diyolar bu kadar aciz bir türkiye olamaz islerine geldimi hukumet referandum yapalim cumhur baskanini secelim abidik gubudik derler 1 taneside kalkip bunu ne diye asmak icin referandum yapmazlar hala anlamadim

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Hiç getirmeyeceklerdi türkiyeye orada bitireceklerdi işini,tutturmuşlar bi yol haritasımıymış neymiş o mu kaldı koskoca T.C ye yol haritası verecek içim parçalanıyo şunları duydukça ya.Allah büyük yanlarına kalmaz inşallah...

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
su adi herifide yasatiyorlarya okadar sinir oluyorumki onca askerimize vatandasimiza yazik bide utanmadan adama sayin ... diyolar bu kadar aciz bir türkiye olamaz islerine geldimi hukumet referandum yapalim cumhur baskanini secelim abidik gubudik derler 1 taneside kalkip bunu ne diye asmak icin referandum yapmazlar hala anlamadim

AB uyum yasaları. Kendileri asar ama bize yasak.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Silahınla boğacan onu var ya it herif kalleşler asın şunu işte kurtulun zaten gücümüz yetiyor pkkya baştan şunu asacaksınız sonra olacak herşey.

AB ile filan ilgisi yok gibi. Düşünsenize bu şerefsiz asılırsa bütün pkkcılar ayaklanacak isyan çıkacak ozaman halkında canı tehlikeye girer.

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
AB ile filan ilgisi yok gibi. Düşünsenize bu şerefsiz asılırsa bütün pkkcılar ayaklanacak isyan çıkacak ozaman halkında canı tehlikeye girer.

Eğer bu iti asarlarsa bunu kahraman ilan ederler. Baş edemediler astılar diye. Ama bunun imralida rahat rahat devam etmeside zoruma gidiyor. Aklım öldürülmesin süründürülsün diyor ama isteğim gebertilmesinden yana acıkcası.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bence hapisten bırakılsın... eğer çıkarılırsa en fazla 10 adım atar zaten 11.de güm yerde :D çok rahat indirirler yani :) şahsen bende katkıda bulunurum :D madem devlet yapamıyor, salsın dışarı bak napıyoruz :D

fatih(fb)

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu şerefsiz hala onların gözünde liderleri. bunu astılar öldürdüler diyelim başka bi lider seçecekler sonra bide onu yakala uğraş dur. ellerinde bu şekilde tutmaları daha mantıklı devlet için benim düşüncem bu.tabi bu kadarda rahat bırakmayacaksın ne doktoru ne yemeği ıslatıp ıslatıp döveceksin bunu yeter o ona..

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Asarlarsa kahraman ilan edilir evet, ama asmadan çok daha önce işi bitirilseydi buraya kadar gelmezdi.

O adamı devlet besledi ve ölüdürülmemesini de yine devlet istedi. Abdullah Öcalan neredeyse devletin resmi bir çalışanı gibi. Tabi hesaplar her zaman döner ve maşa olarak kullanılan kirliler her zaman ortadan kaldırılırlar. O da bekletiliyor, işe yarayacağına inanılırsa, serbest bile kalır. İşe yaramayacaksa, bir şekilde icabına bakarlar. Gardiyanı yakarlar, hapishaneye izinsiz girildi derler bir şekilde devlet dışıymış gibi öldürürler..

Malesef halk da buna inanır, her zaman TV'de anlatılanlara inandığı gibi. Abdullah Öcalan her zaman bir maşaydı, ordunun terörü bugüne kadar bitirmemiş olmasının tek sebebi de budur. Bu yıl yapılan karakol baskınlarında şehit olan teğmenlerin, erlerin günlüklerine bakın, şu anda ücra karakollarda görev yapan askerleri dinleyin siz de anlarsınız. Ordumuz, daha kendi dağımızdaki üç tane iti yakalayamamışken, Irak'a girmek konusunda hükümete gönderme yapıyor. Daha kendi dağımıza girememişken başka memleketlerin dağına girmeye çalışıyoruz. Ne hikmetse, toplumdaki bu infialler hep seçim zamanı yaratılıyor; o zamanda Ankara'nın göbeğinde askerin ortasında, hem de adliyenin dibinde çarşı patlatılıyor..

Hizbullah nasıl pis işler yaptırılıp bitirildiyse, Aczimendiler nasıl kullanılıp bir kenara atıldılarsa, nasıl Fadime Şahinler yaratıldıysa, Abdullah Öcalan da aynen böyle yaratıldı ve beslendi. İşe yaradığı müddetçe de devlet onu besleyecek.

green_lion

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ya bırakın boş işleri eline silah almamışmış direk örgütün lideri herif asmayacaksın bunu şehit ailelerine vereceksin ki tam adalet olsun onlar ne yapacaklarını bizlerden daha iyi bilirler.

arif 34

Asistan
Reaksiyon puanı
4
böyle şerefsizleri göstermeyin.bunların ne dini ne imanı var.bunun gibilerini asacaksın.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Devlet stratejileri bunu gerektiriyor, bırakalım da herkes bildiği işi yapsın.Buraya kadar getirilmemeliydi tabii işi ilk başta bitirilmeliydi ama devletin ne düşündüğünü bizler bilemeyiz değil mi ?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bence hapisten bırakılsın... eğer çıkarılırsa en fazla 10 adım atar zaten 11.de güm yerde :D çok rahat indirirler yani :) şahsen bende katkıda bulunurum :D madem devlet yapamıyor, salsın dışarı bak napıyoruz :D

Bak aklıma gelmedi değil mesajını okumaya başlamadan düşündüm bunu bıraksalar var ya dedim senin mesajında da böyle yazıyormuş dışarı bıraksalar şahsen ben hiç düşünmem arkadaşları falan toplar sopayla döveriz o iti sonra atarız arabaya götürürüz diğer mahalleye az siz dövün böyle ülkeyi gezdiririz ona:DDayak yiye yiye ülkeyi dolaşır(tabi sağ kalırsa)

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
öcalan denilen dürzü ermeni'dir ve bir kelime KÜRTÇE bilmez ..

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ordumuz, daha kendi dağımızdaki üç tane iti yakalayamamışken

TÜRK Ordusu üçüde yakalar beşide yakalar, sen ferah ol.
Abilerimiz, kardeşlerimiz şehit oluyorlar sevgili kardeşim, bunları unutmadan birşeyleri yazalım.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ağzıma Ne Gelirse Söylemek İstiyorum Ama İşte

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
TÜRK Ordusu üçüde yakalar beşide yakalar, sen ferah ol.
Abilerimiz, kardeşlerimiz şehit oluyorlar sevgili kardeşim, bunları unutmadan birşeyleri yazalım.

Kardeşim, arkadaşım, hep şu kadar insanımız öldü diyoruz, o sayı çoktan 30.000'i geçti. Binlerce evladımızı şehit verdik. "Yakalar" dediğin 30 yıl oldu neredeyse, ama yakalayamadı. Daha doğrusu yakalamak istemedi. İş zaten "kardeşlerimiz"e kalsaydı çoktan yakalarlardı evet katılıyorum, ama yakalanmamaları sağlandı.

Alıntı yaptığın cümlemin devamı da var; o sözü, "hadi Irak'a girelim parçalayalım dağıtalım" deyip halkı galeyana getirenlere söyledim; çünkü 30 yıldır kendi dağımızdaki adamların peşine düşemiyorken, başkalarının ülkelerine saldırmayı marifet zannedenler, terörü bitirmek istemeyenlerin oyununa geliyorlar.