Bu Fiyata En İyi Sony Vaio Laptop Hangisidir

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Evet arkadaşlar 1700 e alabileceğim en iyi Sony Vaio laptop hangisidir farklı sonuçlar çıktı önüme bir modelde her şey iyi tamam ama 1.8 Ghz bu beni düşündürdü yani oynayacağım oyunu Mediumda çalıştırsın yeter oyunu süper grafiklerle oynamak zorunda değilim ama kasma yapmaması lazım önerilerinizi bekliyorum şunuda söyliyim sadece oyun oynamak için değil ama en azından son çıkan oyunlarıda çalıştırsın grafik ayarları Low Medium falan olması yeterli

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Biraz araştırmıştım bende benimde notebook bozuldu belki g2 satar üstüne para ekler alırım diye sonra vazgeçtim şunu buldum bak modeli : Sony vaio sve1513t1ew tamda 1700 civarı bence güzel alıcak olsam bu modeli alırım.:laugh:

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Biraz araştırmıştım bende benimde notebook bozuldu belki g2 satar üstüne para ekler alırım diye sonra vazgeçtim şunu buldum bak modeli : Sony vaio sve1513t1ew tamda 1700 civarı bence güzel alıcak olsam bu modeli alırım.:laugh:

Tamam sağol yardımın için bir bakıyım hemen

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Güzele benziyor fiyatıda uygun