yumluanarsist
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 280
Daha önceden sanki sordum gibi geliyor ama CNBC-e severler bilir. Bu kanalda kuşaklar vardır; korku kuşağı, bilim kurgu kuşağı, gibi. Zamanında izlemiştim, sanırım bilim kurgu kuşağındaydı. Bir bilim adamı olması lazım, insanların sinirli olmasına karşı bir ilaç arıyordu. Teksas'ta (olması lazım) bir bölgede yaşayan insanların çok sakin olduğunu görüyor. Mesela şöyle bir sahne vardı: İki adam arabayla yolda giderken arkadaki öndekine tosluyor. Arabadan iniyorlar. Herkes tam birbirlerine gireceklerini düşünürken adamlar birbirlerine sarılıyorlar. Bunun sebebini araştırıyor o adam ve o bölgedeki bir su kaynağının buna sebep olduğunu, suyun içerisindeki maddenin insanları sakinleştirdiğini buluyor. Bunu kullanarak okyanusta bir nükleer bomba patlatıyorlar. Havaya yükselen sular yağmur bulutlarına karışıyor. Daha sonra yağmur yağdığında tüm dünyanın huzura kavuşacağını sanıyorlar ama yağmurla bu suyu fazlaca alan insanlar alzaymır hastası oluyorlar. Yağmurun altında kalan kişi anında bilincini kaybediyor. Yine şöyle bir sahne vardı: Bir muhabir yağmurlu havada bu olayı anlatırken yağmur onu da etkiliyor, konuşması yavaşlıyor ve boş boş bakmaya başlıyor. Tüm bunlara sebep olduğu için kendisini suçlayan adam ise bu sudan bolca içerek intihar ediyor ve bunu videoya çekiyor. 2 saat içerisinde bilincini kaybedişi kameraya kaydoluyor. Film burada sona eriyor.
Bunun adını hatırlayan ya da bunu izleyen var mı? Böyle anlattığımda bana sanki rüyaymış gibi geliyor ama rüya olmadığından eminim çünkü o adamların ve o muhabirin sahnesi az önce izlemişim gibi aklımda.
----
Buldum.
Neden aklımda kaldığına şaşmamalı. Stephen King'in öykülerinden uyarlamaydı bu izlediğim.
Bölümün adı The End of the Whole Mess. Nightmares and Dreamscapes isimli serinin 4. bölümü. Diğer bölümlerini de izleyin.
Bu bahsettiğim bölümü şuradan izleyebilirsiniz:
http://diziworld.com/dizi-seyret/nightmares-and-dreamscapes-dusler-ve-karabasanlar-bolum-4-izle.html
Bunun adını hatırlayan ya da bunu izleyen var mı? Böyle anlattığımda bana sanki rüyaymış gibi geliyor ama rüya olmadığından eminim çünkü o adamların ve o muhabirin sahnesi az önce izlemişim gibi aklımda.
----
Buldum.
http://diziworld.com/dizi-seyret/nightmares-and-dreamscapes-dusler-ve-karabasanlar-bolum-4-izle.html