Bu Filmin Adını Hatırlayan Var mı?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Daha önceden sanki sordum gibi geliyor ama CNBC-e severler bilir. Bu kanalda kuşaklar vardır; korku kuşağı, bilim kurgu kuşağı, gibi. Zamanında izlemiştim, sanırım bilim kurgu kuşağındaydı. Bir bilim adamı olması lazım, insanların sinirli olmasına karşı bir ilaç arıyordu. Teksas'ta (olması lazım) bir bölgede yaşayan insanların çok sakin olduğunu görüyor. Mesela şöyle bir sahne vardı: İki adam arabayla yolda giderken arkadaki öndekine tosluyor. Arabadan iniyorlar. Herkes tam birbirlerine gireceklerini düşünürken adamlar birbirlerine sarılıyorlar. Bunun sebebini araştırıyor o adam ve o bölgedeki bir su kaynağının buna sebep olduğunu, suyun içerisindeki maddenin insanları sakinleştirdiğini buluyor. Bunu kullanarak okyanusta bir nükleer bomba patlatıyorlar. Havaya yükselen sular yağmur bulutlarına karışıyor. Daha sonra yağmur yağdığında tüm dünyanın huzura kavuşacağını sanıyorlar ama yağmurla bu suyu fazlaca alan insanlar alzaymır hastası oluyorlar. Yağmurun altında kalan kişi anında bilincini kaybediyor. Yine şöyle bir sahne vardı: Bir muhabir yağmurlu havada bu olayı anlatırken yağmur onu da etkiliyor, konuşması yavaşlıyor ve boş boş bakmaya başlıyor. Tüm bunlara sebep olduğu için kendisini suçlayan adam ise bu sudan bolca içerek intihar ediyor ve bunu videoya çekiyor. 2 saat içerisinde bilincini kaybedişi kameraya kaydoluyor. Film burada sona eriyor.

Bunun adını hatırlayan ya da bunu izleyen var mı? Böyle anlattığımda bana sanki rüyaymış gibi geliyor ama rüya olmadığından eminim çünkü o adamların ve o muhabirin sahnesi az önce izlemişim gibi aklımda.

----
Buldum. :) Neden aklımda kaldığına şaşmamalı. Stephen King'in öykülerinden uyarlamaydı bu izlediğim. :) Bölümün adı The End of the Whole Mess. Nightmares and Dreamscapes isimli serinin 4. bölümü. Diğer bölümlerini de izleyin. :) Bu bahsettiğim bölümü şuradan izleyebilirsiniz:

http://diziworld.com/dizi-seyret/nightmares-and-dreamscapes-dusler-ve-karabasanlar-bolum-4-izle.html

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Kafayı yiyeceğim. :( Bulamıyorum o filmi tekrar. :(

theturkish

Asistan
Reaksiyon puanı
1
öyle bi anlatmışsın ki içimden izlemek geldi :D bu tür mistik filmler güzel oluyor.. inşallah bilen biri çıkar..

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bu yapımı hatırlayan bir kişi çıktı. Masters of Science Fiction serisinin bir bölümü olduğunu söylüyor ama serinin sitesinde bu bölüm yok. :( Kafayı yiyeceğim şimdi. :(

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Kafayı yiyeceksin yemesine de korkarım bize de yedireceksin kafamızı. Şimdi merak ettim nasıl bulacağım bu filmi.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ya kimse hatırlamıyor ki. :( Sanki rüya gördüm ama hatırlayan bir kişi daha var. Masters of Science Fiction bölümlerinde yok ama o bölüm. :(

naUst

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bende hatırlamadım ama Youtube'de bir gez bakalım fragman olarak belki bulursun :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Rüya görmüşsün rüya...

Öyle bir film yok, ben yer yüzündeki bütün filmleri izledim. :D :P

Sen ilaçları bırak artık bence. :D

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bahsettiğin yapım 6 bölümlük bir mini-diziymiş sanırım.Tüm bölümlerini kontrol ettiğine emin misin?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Evet. O bölümlerin arasında yok. :(

@keyloger, hayal görsem başka biri de hatırlamazdı bunu.

---------- saat 19:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:46 eklenmişti ----------

BULDUUUUUUUMMM!!!!!!!!!!!!!!

When he finds that in the small **** of Las Plata, Texas, is a peaceful place, he researches as to why this is. He finds some chemicals in the local water that calms down people. He decides to spread the chemical worldwide using a volcano eruption and succeeds in his intent, being worldwide acclaimed.

http://www.imdb.com/title/tt1251208/plotsummary

priss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bulmasi zor bir filme benziyor, torrent falan bulursaniz paylasirsaniz sevinirim ^_^

edit: yanilmisim,

winchester07

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Dediğin filmi izlemiştim,bildigim kadarıyla Masters of Horror isimli bir mini dizi olması lazım

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Hayır. Stephen King'in hikayelerinin uyarlaması. Nightmares and Dreamscapes.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Neresi saçma? :glare:

Bu arada şu an dünyanın en mutlu kızıyım yaa. :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Güzel konusu varmış jea online bulursan pmle yolla izlerim x files tarzı bir senaryo :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Japonca altyazılısını buldum çevrimiçi izleyebildiğim. :D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
tüh daha ilk satırı okuduğumda anlamıştım halbuki :D bende bi ara aramıştım bu öyküleri yarım saatlik bölüm 1-2 olarak giden öykülerdi
hatırladığım iyi oldu bi araştırım onları güzel hikayeler vardı :D

attorney

Doçent
Reaksiyon puanı
18
ben bunları toplu ındırmek ıstıyorum genel adı nedır bunların.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Stephen King's - Nightmares And Dreamscapesolarak geçer
bu da torrent linki
hadi kolay gele :Dhttp://isohunt.com/download/74373865/Nightmares+and+Dreamscapes.torrent