Bu filmi izleyen izlediği güne lanet ediyor !!

Xantizodew

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim anlamadığım konu şu; neden insanlar buldukları iğrençlikleri şunu yapmayın, şunu izlemeyin deyip diğer insanların ilgisini o yöne çekiyor?

Ben izlemedim görsellerden baktım filmin nasıl bir şey olduğunu az çok anladım ondan dolayı izlemeyin dedim.İzlemeyin dedim diye izlemek istiyorsan buyur film orda duruyor :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Ben izlemedim görsellerden baktım filmin nasıl bir şey olduğunu az çok anladım ondan dolayı izlemeyin dedim.İzlemeyin dedim diye izlemek istiyorsan buyur film orda duruyor :)
Yazdığımın seninle ilgisi yoktu aslında; bu tür konulara açanlaraydı.

Son yazdığın cümle hiç hoşuma gitmedi. Senin ne dediğin beni ilgilendirmez. Ben, çok merak ettim izleyeceğim diye bir şey de demedim. Ama bu konuyu görüp izleyenler mutlaka olacaktır. Sonuç olarak bir şeyi sakın yapmayın diyerek insanlarda ilgi uyandırmak ve o işe yönlendirmek mantıksız. Tek derdim bu.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Yazdığımın seninle ilgisi yoktu aslında; bu tür konulara açanlaraydı.

Son yazdığın cümle hiç hoşuma gitmedi. Senin ne dediğin beni ilgilendirmez. Ben, çok merak ettim izleyeceğim diye bir şey de demedim. Ama bu konuyu görüp izleyenler mutlaka olacaktır. Sonuç olarak bir şeyi sakın yapmayın diyerek insanlarda ilgi uyandırmak ve o işe yönlendirmek mantıksız. Tek derdim bu.
Bu biraz irade meselesi sonuçta filmin resimleri var konusu var araştırırsan ve sana uygun olmadığını anlarsan izlemezsin.Burda inat etmenin kimseye faydası olmaz kime neyi ispatlamaya çalışacan sonuçta.Ben izlemedim izlemeyeceğim de izlesem ne olacağını kestirebiliyorum.Burda konuyu açmaktaki sebebim sdn üyeleri ne düşünüyor onu merak ettim burdaki insanların samimiyetine güveniyorum çünkü zaten amaç biri izlesin yorum yapsın değil izleyen varsa neler hissetti yada düşündü amaç budur.Herkesin kendi iradesi var yani kısacası.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bu forumda sadece aklı başında insanlar yok, kaçırdığımız nokta bu. Çocuk yaşta insanlar var. Ben bunu unutup bir ara tartışmaya girdim ve pişman oldum. 50 yaşında adam da var 12 yaşında çocuk da.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Çocuk olması da benim sorunum değil ben sonuçta buraya ne video attım nede resim.O çocuk twitterda da yada başka bir yerde de denk gelebilir.Ayrıca dünyanın gözü önünde vahşet yapılıyor filistinden gelen o kan dondurucu görüntüler televizyonda haber sitelerinde yayınlanıyor.Bunları çocuklar da görmüyor mu görüyor ben bile etkilenmiştim o savaş görüntülerinden yani biz onlara göre gidemeyiz.Hadi herkes bu konuda bilinçli bir ben böyle o zaman kabul ederim.Bu konuda ebeveynlere görev düşüyor daha çok.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bu cevabın geleceğinden emindim. Ben daha fazla uzatmayacağım konuyu tepede tutmamak adına.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Ben izledim, içindeki olayları bilmediğim için izledim sadece kesmeli biçmelidir diye düşünmüştüm yanılmışım film bittikten bir gün sonra kendime gelebildim aradan 1-2 yıl geçti şimdi unuttum gitti bile.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
kardeşim film değil o salla gitsin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bak ya şimdi filmi merak ettim *.* Bu filmin tr dublajı var mı acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cok merak ettım sımdı ya :) ama tavsıyelere uyalım, bakmıyorum fılme ;)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Hızlandırarak neredeyse her sahnesini izledim bende.Son sahne bir insana yapılacak en kötü şeydi sanırım.En azından herif intikamını aldı hepsini öldürdü :)