Bu filmi bilen varmı?

idntcare

Doçent
Reaksiyon puanı
13
kanlı kontesi konu alan bir pc oyunu var ve bu oyunu oynayan kişiler oyunda ölürse normal hayatta da oyunda öldükleri şekilde ölüyorlar bu filmi hatrlayan varmıı??:confused1::confused1:

Glaxo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ölüm Oyunu ( Stay Alive )

dvddisney212dvd.jpg

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=11006&productid=dvddisney212

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ölüm Oyunu böyle miydi yahu? Konusu daha farklı gibiydi ya da aynı isimle birçok film var.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
değişik bir filmmiş listeme aldım :)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Ben de izleme listeme alacaktım ama 4,5 almış imdb 'den. Aklımda soru işaretleri var :)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Yemişim imdb'yi yav filmi onlara göremi izliyorsunuz izle gitsin işte..

En azından imdb boşu boşuna 2 saat geçirmemi bir nebze de olsa engelliyor. Ha çok yüksek puan alıp da beğenmediğim filmler yok mu? Elbetteki var. Ama genel olarak işime yarıyor imdb.

FuRkAnN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu filmin ismi hayatta kal deyil miydi? ben izledim güzel bir film.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
En azından imdb boşu boşuna 2 saat geçirmemi bir nebze de olsa engelliyor. Ha çok yüksek puan alıp da beğenmediğim filmler yok mu? Elbetteki var. Ama genel olarak işime yarıyor imdb.

Ama dostum bir filmi seyredip 1,5 ya da 2 saatinin boşa gittiğini söylemen biraz haksızlık olmaz mı çünkü çok emek var o filmlerin yapmında. Şöyle söyliyim bir film ilk internetten görürsün 10 üzerinden 5 almıştır seyredilmez diye atlarsın onu ama bir şekilde televizyonda denk gelip merak edip izlesen sana güzel anlar geçirtirebilir örneğin bir şatolu yada üniversitilerinin maceralarını anlatan filmler belkide anılarının bir kısmını oluşturabilir :rolleyes:

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Biraz önce 2 tane film izledim. İkisi de imdb 'den 3.7 almış: Kutsal Damacana 2:İtmen, Adab-ı Muaşeret.

İnan ki hayatımdan 1.5 + 1.5 'dan 3 saat boşuna gitti. Böyle emek olacaksa hiç olmasın. Doğru dürüst konu yok, senaryo yok, oyunculuk yok, ...

İşte bu yönlerden imdb işe yarayabiliyor. Ama şunu da gözardı etmemek lazım tabi. Biz insanoğluyuz. Hiçbirimizin zevki birbirimize uymaz. Benim beğenmediğimi başkası çok beğenebilir. Başkasının beğendiğini ben beğenmem.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Biraz önce 2 tane film izledim. İkisi de imdb 'den 3.7 almış: Kutsal Damacana 2:İtmen, Adab-ı Muaşeret.

İnan ki hayatımdan 1.5 + 1.5 'dan 3 saat boşuna gitti. Böyle emek olacaksa hiç olmasın. Doğru dürüst konu yok, senaryo yok, oyunculuk yok, ...

İşte bu yönlerden imdb işe yarayabiliyor. Ama şunu da gözardı etmemek lazım tabi. Biz insanoğluyuz. Hiçbirimizin zevki birbirimize uymaz. Benim beğenmediğimi başkası çok beğenebilir. Başkasının beğendiğini ben beğenmem.

Kutsal Damacana 2:İtmen, Adab-ı Muaşeret Filmleri hakkında bende aynı şeyleri düşünüyorum itmen çok iğrenç bi filmdi konusu saçma sapan küfür üstüne kurulmuş bir mizah muaşeret'e gelincede oda konusu olmayan saçma bir film çocuk film gibi.