Bu Ferrariler'in hepsi sahte!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
ferrari.jpg

Son yıllarda dünya üzerinde otomobil tutkunları arasında replika otomobil akımı oldukça yaygınlaştı. Gerçeğine yetecek kadar para bulamayanlar çözümü bu otomobilleri klonlamakta buluyor.

Bu akımda en çok tercih edilen modellerin başında elbette çoğu otomobil severlerin rüyalarını süsyülen İtalyan spor otomobil markaları olan Ferrari ve Lamborghini var.

Çakma Ferrari yapmak için kullanılan otomobillerin başında Pontiac Fiero geliyor. 1984-1988 yılları arasında üretilen Fiero tasarımı itibariyle bu tarz modifikasyonlara oldukça müsait. ABD'de oldukça ucuz olan Pontiac Fiero'yu bin dolara alabiliyorken bu otomobilin Ferrari'ye dönüştürülmüş fiyatı ise 10-15 bin dolara kadar çıkabiliyor. Fiero'nun yanı sıra Chevrolet Camaro ve Honda NSX gibi spor otomobilleri Ferrari'ye dönüştürenlerin sayısı da oldukça fazla.

Yapılan tüm çalışmaların ardından ortaya oldukça fazla sayıda Ferrari kopyası çıktı. Bunların bazılarında sonuç oldukça iyiyken bazıları ise oldukça kötüydü.

İşte çakma Ferrariler...

Zaman

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ford Mustang 1967 Gt500 yapılabiliyor mu acaba :)

Aklına gelebilecek her aracın replikası var tabiki ve hazır olarak 5-6 bin dolara satılıyor. Sen garajında eski aracının şasesini söküp üstüne gıcır gıcır klasiğini yerleştiriyorsun. Kimilerine saçma geliyor tabiki ama şunu da unutmamak lazım mesela benim kafamda olan model lamborghini countach, bunca zamandır fuarlara vs giderim daha gözümle göremedim :D Nasıl olucak da ben bu araca sahip olabileceğim. En azından bu bir tatmin duygusu ve ya klasikleri bir nebze olsun yaşatmak olabilir.

TheDestroyer35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aklına gelebilecek her aracın replikası var tabiki ve hazır olarak 5-6 bin dolara satılıyor. Sen garajında eski aracının şasesini söküp üstüne gıcır gıcır klasiğini yerleştiriyorsun. Kimilerine saçma geliyor tabiki ama şunu da unutmamak lazım mesela benim kafamda olan model lamborghini countach, bunca zamandır fuarlara vs giderim daha gözümle göremedim :D Nasıl olucak da ben bu araca sahip olabileceğim. En azından bu bir tatmin duygusu ve ya klasikleri bir nebze olsun yaşatmak olabilir.

Umarım bir gün görme nailine erişirsiniz.La ne saçma istekte bulundum umarım alırsın :)))

Bende Gt500 ü gördüğüm an sarılıcam :)

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Umarım bir gün görme nailine erişirsiniz.La ne saçma istekte bulundum umarım alırsın :)))

Ahahah o zaman aç hadi 60 saniyeyi bir daha izle ;) Bu arada nerede oturuyorsun bilmiyorum ama İstanbulda cevizli tarafında Ford Mach 1 Bakır rengi var , galericinin tabi ama olsun bakarsın yine de :D

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arada ki bi iki fotoğrafda ki araçlar gerçek ferrari

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Bi kaç sene önce Discovery'de izlemiştim, bir fabrika vardı sırf 60 saniyedeki o meşhur arabayı yapan, bi araştır :D

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Ford Taunusdan Mustang yapıldığını sanayide duymuştum.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Haberi Görür Görmez Aklıma Çin Geldi Ama Hayret Bu Sefer Amerika Yapmış

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Gaza bastığında o sesi vermeyecekse koltuga yapıştırmayacaksa neyleyim sahtesini.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
olsun :) :) be bınerım yada dur anneme söyleyim bana bi orjinal ferrari alsın :D