kendi neslindeki o. bir önceki nesille kıyasla.Ortalama 6 FPS her oyunu iyi oynatıyor kanka.
Hangisiyle, neyi kıyaslayım?kendi neslindeki o. bir önceki nesille kıyasla.
kendi neslindeki o. bir önceki nesille kıyasla.
Bumu??kendi neslindeki o. bir önceki nesille kıyasla.
hayır ryzen 5 3400g. PRO yazmayan. senin dediğin bunun bir gelişmiş modeli ama arasında çok fark yok.![]()
AMD RYZEN 5 PRO 3400G 4 Core, 3,70-4.20GHz, Radeon RX VEGA11, FAN YOK, AM4, TRAY (Kutusuz)
AMD RYZEN 5 PRO 3400G 4 Core, 3,70-4.20GHz, Radeon RX VEGA11, FAN YOK, AM4, TRAY (Kutusuz)www.bizdehesapli.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bumu??
r3 2200g 2. nesil r5 3400g 3. nesil. arasında bir nesil fark var. yani bir yıl yeni bir teknoloji.Hangisiyle, neyi kıyaslayım?
RX 550 almak saçma olur,
@Shiden e de anlatır mısın abi r3 2200g ile r5 3400g arasındaki farkı. sadece grafik kartı ile olmuyor ki.RX 550 almak saçma olur,
2200G'nin içinde bulunan Vega 8 i-GPU'nun performansı ile, RX 550'nin performansı aşağı yukarı aynı olacaktır.
2200G hem nesil olarak geride, hem de performans. 3400G'nin içindeki Vega 11 grafik, 2200G'deki Vega 8'den daha performanslı. Ayrıca işlemci gücü de daha iyi.@Shiden e de anlatır mısın abi r3 2200g ile r5 3400g arasındaki farkı. sadece grafik kartı ile olmuyor ki.
bu alınabilir. sadece bir fan lazım extra olarak. am4 uyumlu 200tl civarında kaliteli fanlar bulmak mümkün.Ben Ryzen 3 2200G'den güçsüz demedim. Biri 800 TL(Akakce) digeri ise 1590 TL (Amazon).
790 TL'lik bir fark olduğuna inanıyorsanız bir şey demem.
![]()
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Alabiliyorsa bunu alsın. 14 dakika önce indirime girdi, --> 1353 TL.
Üstelik PRO modeli.
Abi senin istesigin işlemci 2 en gitmiş onun yerine bunu alsam olurmu AMD FX-8350 İşlemciBen Ryzen 3 2200G'den güçsüz demedim. Biri 800 TL(Akakce) digeri ise 1590 TL (Amazon).
790 TL'lik bir fark olduğuna inanıyorsanız bir şey demem.
![]()
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Alabiliyorsa bunu alsın. 14 dakika önce indirime girdi, --> 1353 TL.
Üstelik PRO modeli.
ilk cümleyi anlamadım ama o işlemciyi alma grafiği yok eski ve senin anakartına uymuyor.Abi senin istesigin işlemci 2 en gitmiş onun yerine bunu alsam olurmu AMD FX-8350 İşlemci
Çekirdek sayısı ile al beni dese de, içinde ekran kartı yok.Abi senin istesigin işlemci 2 en gitmiş onun yerine bunu alsam olurmu AMD FX-8350 İşlemci
Ozm hayatta almamÇekirdek sayısı ile al beni dese de, içinde ekran kartı yok.
Evet
Hiç FX falan kullanmadım. Bir öneride bulunamam ben.Ozm hayatta almam
Amd ryzen 3 1200 af 12 nm olurmuÇekirdek sayısı ile al beni dese de, içinde ekran kartı yok.
Ekran kartın var mı?Amd ryzen 3 1200 af 12 nm olurmu
Hem 2200G, işlemci gücü olarak ta daha iyi değil mi?maalesef işlemcide grafik kartı yok.
çok da fark yok aslında ikisinin de mimarisi zen+ ama r3 2200g tabii ki daha iyi.Hem 2200G, işlemci gücü olarak ta daha iyi değil mi?
Ondadami yok ??Ekran kartın var mı?
Evet kanki yok.Ondadami yok ??
Evet kanki yok.
Sanırsam sonunda G ibaresi olan tüm AMD işlemcilerde var.Nelerde var ?
Ok ucuza bulmaya calisacamSanırsam sonunda G ibaresi olan tüm AMD işlemcilerde var.
Bulamadım :/Sanırsam sonunda G ibaresi olan tüm AMD işlemcilerde var.
Ryzen 3 2200G al o zaman.Ok ucuza bulmaya calisacam
Bulamadım :/
Bir tane buldum ryzen 3 3200g iyimi ?Ryzen 3 2200G al o zaman.
Cok pahali ya buryzen 5 pro 3400g ve bir fan al işte.
![]()
en fazla 1700Bütçe nedir?